Ny vecka nya tag!

Så var ännu en helg passerad, det går undan må jag säga, swisch swisch, vecka efter vecka. Oliver blir bara större och större och vi i hans omgvining kämpar på för fullt med att hänga med. Men han är en riktig liten going med för det mesta ett leende på läpparna vilket trots tempot inte gör det så himla svårt! Han är bäst, en riktig liten prins!

I Helgen har det varit jobb, bröllopsdag (55 årig) och Jobb. Fullt ös medvetslös, men vi mår bra och det är huvudsaken! Lite jufint har vi också fått det och i morgon börjar åter en ny vecka!  Med massa på schemat!


Ska som jag tror träffa henrietta en sväng i morgon.
Färga håret hos Elin (ska vara modell på frisörskolan)
och sen ska vi kika på Lill ponny med frida en så kallad sällskaps häst!

Jag tror det blir en riktigt bra början på veckan! Och den fortsätter med full fart, jobb, emmy och caspian, Melissa och vincent och sen va det dags för jobb igen!

Grattis farmor och farfar 55 år som gifta är inte dåligt och som jag sagt tidigare, jag hoppas jag också får uppleva det med min Richard!

I fredags hade farfar skickat in dagens ros till farmor, "...en bukett med 55 röda rosor.../din Gubbe" Han är allt en riktig romantiker den där farfarn!

Nu blir det hopp i säng!

Ursäkta

Jag skrev visst att inget roligt hänt i mitt senaste inlägg, Jag får be om ursäkt, MIN MAMMA VA HÄR OCH HÄLSADE PÅ! Det va himla trevligt hon hade med sig fika och det blev en promenad. Men förutom Mammas besök har det varit en helt vanlig hemma dag, där jag pluggat och eftersom inte det jag läser just nu alls uppfyller det jag önskat (standard, innehåll, upplägg mm) så tycker jag inte att skolan är ett dugg rolig just nu. Till våren blir det paus i plugget, då ska jag satsa på jobb och familj och det ska bli skönt att bli av med detta just nu TRÅKIGA moment i min annars roliga vardag!

Nu är det dags för frukost, senare idag ska lilleman ta oss ner mot jobbet där jag ska jobba tre timmar och Oliver ska va med sin morfar. Han är Också ROLIG, lika bra att säga! 

Till mamma: Jag älskar dig!

Tisdag

Här blir det vardags update... Lagom roligt jag vet, men idag så har inget roligare hänt.

Veckan som kommer är nu fastställd. SKÖNT att veta vad som komma skall, vissa saker blev dock flyttade på för mindre roliga saker som seminarie skrivande och tenta skrivande, men sånt är livet ibland och förhoppningsvis kan jag och Emmy knö in ett möte i nästa vecka istället! Det är vad jag hoppas iallafall! På fredag blir det jobb och så även på söndag då vi har extra öppet! Så alla fika sugna kom till mig på Espresso house och hälsa på vet jag! Kan ni inte fredag eller söndag så har ni chansen några timmar i morgon eftermiddag också!

Igår va det svinissprutan och ännu harjag inte drabbats av bakåtspringande eller någon sjukattack, lite ont i armen har jag, den är ÖM men det är inget jag inte överlever.

Nu ska vi laga mat!

Måndag

Denna veckan ser det ut att bli fullt upp utom i morgon, idag har det väl egentligen inte varit någon större stress heller, mer än att jag fick en så himla dum vaccinsptrutstid. kvart i två, först går man en hel dag och väntar på att man ska få ta sig iväg och när man är därifrån ett stick senare så är det mörkt ute och lusten att hitta på något alls infinner sig liksom aldrig. SÅ jag och oliver bestämde oss för att dra mössorna över huvudena och vila resten av dagen!

Men han har precis lärt sig att hålla flaskan själv så ett litet titthål fick vi behålla under matstunden.


Vi får se om det blir öppna i morgon. Annars så ska vi höra om Olivers mormor vill komma hit, vill hon inte det så behöver lilla jag försöka skriva tenta och kanske även ett litet paper till seminariet på fredag. Kan hända att jag kanske ska jobba på kvällen, men det vet jag inte förren "chefen" i huset har kommit hem! På onsdag blir det besök av Emmy och Caspian på morgonen och jobb på kvällen, på torsdag är det skola och fredag babysim och jobb eller skola. Nu sover liten å jag ska försöka skriva en snutt. Har även lånat Första boken i Twilight serien (på cd bok, annars hinner jag aldrig läsa klart!), denna edward hysteri har gjort mig lite nyfiken, är böckerna verkligen så bra!? 

Min lilla älskling tränar för fullt på att sitta och det går så här bra! lilla Duktiga killen!

 


50 år tillsammans

I helgen va det 50 år sedan Richards mormor och morfar gifte sig, en så himla lång tid, med en så himla många fina minnen tillsammans! Detta firades i tanumstrand med den närmsta familjen, julbord, julshow och bad stod på schemat och vi har haft en jätte trevlig helg! Nästa vecka är det farmor och  farfars tur 55 årig bröllopsdag det ska vi fira med middag på laxbutiken!

För ett år sedan hade jag och Richard ingen aning om stt vi idag skulle ha världens goaste skrutt, våra minnen och stunder tillsammans har redan blivit många och jag ser fram emot vårt liv tillsammans och hoppas att vi också en dag får fira 50 årig bröllopsdag! Jag och Min fina fina Richard!

Tävling!

Nu ska jag vara med i min första blogg tävling hade jag tänkt, jag vill vinna kläder till lilleman!
Är det någon mer som vill vara med och tävla så kika in på flerbarnsmammas sida och läs mer om tävlingen HÄR

Om kommentarer

Jag gillar när jag får kommenatarer till inläggen, det har jag sagt förut och det tåls att sägas igen. Men jag måste ärligt erkänna att jag själv är en ganska så kass kommenterare för även om jag så många gånger skulle vilja så skiter jag i det. Grubblar vidare en stund över inlägget och sen så lägger man det bakom sig. No BIG deal så att säga. Däremot: Hade det funnits någon form av ångra knapp invid mitt inlägg så hade jag nog kommenterat desto mer. För oftas så skriver jag ner en kommenatar, trycker på knappen för att få den postad och sen så läser jag pafft igenom vad jag själv har skrivit och HUUU vad rörigt det blir vissa gånger. Det ser ut som att jag är totalt nollad vad gäller svenska språket, och helt och hållet bakom flötet för örvrigt också. Ibland är det så. På båda fronterna, IBLAND, men ganska snart så är man i sitt mer normala tillstånd och då undrar man vad skrev jag? Vad menar jag?? Är det verkligen svenska jag har användt eller har jag hittat på nått nytt alldeles eget språk? Med andra Ord så önskar jag då att jag snabbt och lätt hade kunnat trycka på ångra knappen. Men icke. Klantigt? JA! Efter detta nedtryckandet av mig själv måste jag berätta vad vår BVC sköterska sa till mig idag (jag ringde för att se om jag skulle prova Mat med ägg till Oliver innan han ska får svinissprutan, då den innehåller någon form av äggproteiner och en del människor kan reagera på detta, svaret va ja) och efter ja.et så säger hon "Det va en VÄLDIGT KLOK fråga". Genast blev jag sådär pinsamt stolt , sträcker på mig och burrar upp mig för att visa hela världen va KLOK jag är(trots att jag är ute och går alldeles i min ensamhet). Men dessa ord kommer jag bära med mig idag. Dagen då jag va KLOK!

Statistiska Centralbyrån

Ett spännande moment i en annars ganska ospännande vardag är att kolla posten, tänk om det logger nått speciellt litet grann till just mig! Ett handskrivet brev, en lönespec, eller tänk om det kanske ligger ett litet paket där! TILL MIG! Men nej, allt som ofats är det inget alls, och är det något så har det den senaste tiden varit fån våra kära statistiska centralbyrå. Dom har en ganska vitktig uppgift i samhället egentligen, att spontan skicka ut frågeformulär till folk för att få en överblick över det svenska samhället. Men dom har ett stort problem. Dom kan INTE göra Normala Svenska LAGOM frågor. Antingen så snuddar dom bara vid ämnet och vill bara ha ett halvt svar. Eller så ska dom veta på varenda öre hur ens levnadssituation är. BLÄ! Jag kan inte alla ören och jag tror helt ärligt inte att jag vill det heller. Min situation där jag är på flera ställen på samma gång, mammaledig, studerande, arbetande gör att det är sjukt svårt att svara på dessa frågor och ofta blir det en hel sanning som inte kommer med, och då spellar det egentligen ingen rol att jag deltar och är redig och svarar på enkäterna. SYND tycker jag, för hade frågorna varit svar bara hade dom nog kunnat ge en riktigt bra överblick över hur lilla landet lagom nog inte är så himla lagom trots allt. Nu ska jag och lilleman lära oss Byggare Bobs skiva utantill!

DÖD!

Nu är den död igen, j*kla sladdar som ska krångla. Datorn i sig har verkat må bra annars, förutom lite lathet då och då, men den drabbar ju oss alla ibland, så det så!

Får se när den återupplivar sig igen. Annars så har vi fått en ny bekant i hemmet, välkommen miss skrivare! Jag och katten känner oss lite underlägsna alla så kallade män i hemmet så därför blir denna nya bekant en miss. Me like, hon kommer med många funtktioner och jag tror hon kan förgylla vår vardag på många trevliga sätt. Nya bilder på väggarna, biljetter direkt i handen, ordentligt korrukturlästa tentor med mera med mera. SÅ VÄLKOMMEN! 

Nu ska jag hoppa i säng har varit en trevlig social dag! Olivers farbror Filip kom på besök en sväng i förmiddags, sen blev det Öppnaförskolan med en ganska mammig Oliver, efter det vart det fika På Espresso House med Sanna och Elin och sen kom Helena hit och gick en promenad med mig! I morgon blir det nog raka motsatsen en antisocial dag.  för Jag behöver plugga!

GodnattKram!

En vän!

Oliver har fått en vän, han har några stycken som han har träffat innan, Liam är så klart en favorit, det är himla häftigt att titta på denna stora ettåring som kan så himla mycket, så vill han också göra ser det ut som han tänker när Liam far fram!

Igår va vi och träffade Det nyaste tillskottet, Emmys bebis, Caspian, en jätte fin liten kille som än så länge sover en hel del, men snart så, snart snart så kommer dom att fara fram tillsammans!

Här bjuder jag på en Bild på dom små härligheterna!

Oliver 5 månader, liten kan man tycka, men jätte stor när man ser honom brevid denna lilla Caspian som i morgon två veckor gammal
!  



 

INTE INTE INTE

Jag har gjort det igen, en liten spring tur är avklarad och så här i efterhand är det grymt skönt och jag är GRYMT stolt över mig själv! Jag satt här hemma, som en äkta soff potatis med inställningen att jag skulle ut och springa i morgon, eller rättare sagt inställningen var "Jag vill inte ut och springa i morgon , jag vill inte ut och springa i morgon INTE INTE INTE!!!!" och då slog det mig jag sticker  nu och upp for jag och ut sprang jag. Nu sitter jag här hemma som en soffpotatis igen och en grymt stolt sådan!


Jag håller med Lotta

Visst finns det en ganska tydlig skillnad mellan bilder och dokusåpor så som "ensam mamma söker", i detta program så visas så mycket mer än bara rara barn och delar av programet innehåller även de delar i livet där fatiskt barnen inte ska vara med. Så som Lotta säger, "Skäm bort dig själv med att visa upp ditt/dina barn, men skäm inte ut dina barn!"

Jag längtar inte tills den dagen Oliver står brevid mig och säger "MEEEEE MAMMMA... GUUUUUUUU va du är PIIIIINSAM!"


En liten tanke

De senaste veckorna har det intensvits diskuterats huruvida det är juste eller inte att exponera sina barn via bilder, bloggar eller dokusåpor så som "ensam mamma söker". Jag har inte följt denna diskussion nämnvärt men jag kan förstå vad den handlar om. Jag blir själv osäker på hur jag ska göra med Oliver och bilder på honom. Jag vill lägga upp bilder på honom, Jag vill att hela världen ska se min lilla skatt, men så säger den andra sidan av mina tankar att, jo, du vill, men vill han? 

Men nu sitter jag här och funderar igen och visst det är Föräldrarna som gör ett val, och barnen har i princip inget att säga till om det är liksom bara att åka med på tåget. Men är det inte så med så många andra val man gör här i livet också. VI föräldrar bestämmer och väljer ju i princip allt åt våra barn. Vi bestämmer huruvida han ska gilla blått och hon ska gilla rosa. Han ska äta och bli stor och stark och hon för att håret ska växa och bli o så långt och fint. Japp vi lurar i dom det mesta för att dom ska tycka om och bli så som vi tycker att dom ska bli. Sen ju större dom blir får de visserligen mer och mer egna viljor, Men VI har gjort många val åt dem innan dess och vad är det då egentligen som säger att det är bilden i bloggen eller medverkan i tv som kommer få dem att ligga sömnlösa?  

Kan ni hålla med mig? Eller tycker ni att jag är helt ute och cyklar! Berätta!

Hoppas ni har en bra helg! I morgon ska vi träffa Emmy och hennes lille skrutt!

Pappa

Idag fyller min pappa 46 år, lilla pappa! En man som står brevid en i alla lägen och som säger så länge du försöker så är jag nöjd! Det är så himla bra ord, jag ska ta med dem när jag uppfostrar Oliver, för dom får en verkligen att vilja försöka. Ibland i ren frustration för att man vill men verkligen känner att det inte finns en chans i världen att klara det. Men man försöker och ett ärligt försök får honom att vara en nöjd pappa. Och när jag tänker tillbaka så är det så himla många gånger som man faktiskt har klarat av vad det än må vara just för att man har försökt!

Jag tror jag och min käre pappa är ganska lika, för det mesta glada och nöjda, men sen rinner det liksom över och då säger det KABOOOMM!!! Sen är fighten igång och i denna är vi båda mycket måna om att få sista ordet. Får jag säga det själv så är det jag som är Vinnaren. Men frågar vi pappa så är det förmodligen han.

Här är det iallafall jag som får sista ordet, och det känns GÖTT!

Jag älskar dig pappa!


Kors i taket!

Efter en trevlig dag med besök och sedan mys med Oliver så fick Mammamalin för sig att sticka ut och springa. Jag sprang inte långt, men jag tycker jag hade ett bra tempo och jag fick upp lite flås i det hela utan att bli helt slut och det va så himla skönt!! Jag hoppas verkligen att jag kan lyckas få tummen ur och komma ut fler gånger.

Å Jäklar i mig vilken kick man får efteråt, man blir pigg, man känner sig duktig och går runt och berömmer sig själv i flera timmar efteråt. Känner jag mig rätt så håller denna egocentrism i sig i morgon också. Men vet ni vad, DET ÄR JAG VÄRD!

Nu ska jag se på lite greys och sen ska jag krypa ner  i sängen och ladda inför morgondagens ridtur!


Besök!

Idag får vi fin främmat! Evelina, Liam och kanske liten Bo kommer och hälsar på! 
Det är himla bra, en lekkompis till oss var, liam till Oliver, Bo till milton och Evelina till mig! Hur bra är inte det så säg! 

I morgon Händer det ännu mer grejer!!! Jag ska Kanske och förmodligen ut och rida! Har inte varit i stallet på ett och ett halvt år så det ska bli UNDERBART verligen! MMMM komma hem och lukta häst skit vara alldeles skiten under naglarna och hoppa in i en härlig varm dusch efter en tur i skogen, HUR HÄRLIGT ÄR INTE DET!! 

(sen fyller min pappa år i morgon också, så efter ridturen står det kalas på schemat)

Nu hoppas vi bara att min mamma får ledigt sista timmen på jobbet så jag får barnvakt, annars går planerna i stöpet. Så känn ingen press mamma! 

 

Familjen


Nu i höst har jag haft svärmor som har tagit ut lediga dgar varannan torsdag för att hjälpa mig med Oliver medan jag är i skolan och jag är så himla glad att hon har tagit dessa dagar för att hjälpa oss!

Till våren är det tänkt att jag ska jobba lite mer, några kvällar i veckan och fortsatt helger, det ska bli super skönt att få jobba och visa vad jag kan där nere och det ska bli super skönt att få in lite mer "riktig" lön och kunna hjälpa Richard mer med det ekonomiska här hemma! Det kräver ju dock att lilleman ska ha någonstans att ta vägen och än så länge är han för liten för dagis (till hösten är det väl tänkt att han ska börja så smått, någon som vet bra förskolor här upp mot hovhult, helendal eller bleket området??)

Iallafall några timmar i veckan sisådär två från det att jag börjar jobba och det att Richard kommer hem från jobbet så kommer vi behöva låna familjen som banvakt. Och Jag är så Glad att jag har min Familj, Mina föräldrar och syster i all ära, men också Kusiner, fastrar och morföräldrar som ställer upp och vill men också erbjuder sig själva att vara barnvakt!! Ni betyder så himla mycket och jag är så glad att ha er!! Tänker på de som inte har sin familj nära och hur mycket krångligare allt blir, man blir väldigtmycket mer fastbunden (det kommer ju ett stort ansvar ch ett sotrt uppoffrande trots att man har sin familj nära menar jag) till sina barn och det där med att en kväll lite spontant gå på bio eller bara äta en snabb barnfri lunch på närmsta korvkisok blir svårt och kanske knappt möjligt!

Så jag är lyckligt lottad som har er alla och jag vill verkligen att ni ska vet att det är guld värt! Kära Familj, NI ÄR ALLA UNDERBARA!!!!!


Present!

Idag har det kommit paket på posten! Jag vet vad det är men Richard vet inte och det är en liten present till han för att jag tycker om honom så himla mycket och för att han i princip aldrig köper nått till sig själv bara för att han hellre lägger pengarna på annat så att jag och oliver har det bra. Och visst jag ska inte klaga, MEN, Jag vill gärna att han unnar sig nått ibland också och nu tyckte jag det va dags att han får nått litet tillbaks för att han jobbar, sliter och får allt att gå runt här hemma, och såklart för att han är bäst!

Min plan va idag att besöka öppnaförskolan, men det blev inte så. Lilleman har varit trött, trött, trött och lite febrig efter sprutan igår så vi bestämde oss för att ta de lugnt här hemma. En timmes promenad blev det i det ur kalla vädret tillsammans med Kusin Sanna, det va kallt men härligt. Annars har vi mest vart fast limmade i soffan. Idag utan myror i brallan. Nu väntar vi bara på att pappan  i hemmet ska komma hem!







Den allra finaste




Och på tredje dagen uppstånden igen

NU lever den igen, min vän datorn! Det är ju som jesus själv! Himla bra är det iallafall, nu kan jag få fortsätta med min tenta och sitta var jag vill och när jag vill med datorn igen. Gött! Men bäst av allt är ändå att jag just för stunden inte ens behöver fundera över att inhandla en ny!

Sen ångrar jag mig så mycket! Fick kommentar av Malin förut, angående mina myror i brallan och fy vad jag ångrar att jag inte gjorde mig en liten SPA stund! Jag hade ju tiden och lilleman tillät det genom att sova i flera timmar! Men tusen tack för tipset, det ska tas tillvara på nästa gång jag får flera timmar över till att göra ingenting!

Städat blev det här hemma iallafall så nu är det rent och snyggt, men lite SPA lyx hade helt klart varit mer uppskattat =)

Myror i Brallan

Jag sitter och vill skriva. Jag är verkligen super sugen på att få till ett grymt bra inlägg, med ett bra ämne. Oliver sover och jag har en liten stund över för detta men vad händer. Allt vad kreativitet och idéer till ämne bara försvinner och nu sitter jag här i min ensamhet och skriver om att jag vill skriva. DET KÄNNS SÅDÄR. Idag har vi verkligen haft en slappardag. En riktigt tråkig slappar dag där vi i princip inte har gjort ett dugg mer än vårt besök på BVC i morse. Oliver Har sovit mycket efter sprutan, om det är sprutan eller nått annat det beror på vet jag inte, men han är mycket tröttare än vanligt och det började efter att han fått sprutan. Och jag själv har iallafall inte gjort ett dugg. Det börjar rycka i mina ben, hon har myror i brallan la la la la laaaa. Ja så nu ska jag försöka få nått gjort. Kan kanske få städat lite innan min man kommer hem. Ush och fy, har ni några tips på vad jag kan göra sånna här riktigt lata dagar, då man har en krypande känsla i kroppen och vill göra allt, men inte får gjort något. Är det verkligen städa som gäller? Kanske borde jag egentligen utnyttja dagen till att träna på att göra just inget ibland behöver man det också!

En lösning!

Jag har hittat en lösning på vagnproblemet vid flygresa, ett dansktföretag som har specialdesignat väskor till v2agnar för just flygresa (finns även att köpa sådana väskor men det är dyrt för en resas skull) dessa väskor kostar 189 kronor att hyra för en vecka och man hämtar dom i samband med incheckning på landvetter oavsett tid på dygnet!! TOPPEN BRA! Detta ska vi kolla närmare på. Vad gjorde man innan google??

Hoppas ni har haft en härlig helg! Det har vi. Två dagars jobb för min del. Slappar kväll i lördags (jag somnade i soffan och richard såg på film och kliade mig i håret hela kvällen, Han är bäst!) och farsdag middag med svärföräldrarna och svärmorföräldrarna igår.

Idag ska vi vila, lilleman har fått spruta tidigare på morgonen och även vägt och mätt sig. 6650 gram stannde vågen på idag och längden va 65 (tror jag), som sagt han växer så det knakar och det händer så himla mycket med denna lillakilles utveckling. Det är små saker varje och samtidigt som man letar efter utvecklingen (den är ju bra han ska ju bli större och visare) så vill man skrika STOPP STANNA!! VÄNTA PÅ MAMMA!!!! 


 

Tack för tipsen!

Tack för resetipsen! Nu ska vi fundera över hur vi bäst löser vagnproblematiken!

Hoppas ni har en härlig helg! För min del blev det några timmars jobb i morgon också, härligt med klirr i kassan!


Som Jesus...

Så hoppas jag nu att min dator snart ska vakna till liv igen. En ny sladd är beställd och sen ska de första återupplivningsförsöken börja. Förhoppningsvis räcker det bra, de där kocko-problemen som den dras med är väl sånt som kommer med åldern. Sånt är ju livet, man blir lite vimsig och vamsig på ålderns höst och på nått vis kan det vara lite charmigt. Med andra ord, det kan jag stå ut med ett tag till. Vi matchar varandra bra på så vis jag och min vän datorn (och då menar jag inte att jag är gammal). Nu är denna kvällen över och helgen är i gång och det känns grymt skönt och jag är redo för morgondagens jobb! Skjortan är struken och upphängd och serviceminded knappen är startad! JAG ÄR REDO! NATTI NATT!

Död

Nu har den sagt sitt. Eller ja, kort efter morgonens inlägg så sa min dator tack och hej. Får se om min mirakel man Kan göra nått åt den eller fall den faktiskt är helt död. Jag hoppas att han kan. Har verkligen ingen lust att köpa ny dator. Så typiskt att det ska krascha alldeles innan Jul och alldeles innan resan ska betalas! Alltid är det nått. Nu ska vi fira att helgen är här! Jag Älskar torsdagar! I morgon blir det babysim och efter det ska jag jobba (nya kläder har vi fått till jobbet så det blir till att ta fram strykbrädan ikväll!), lördag blir lugna gatan, en bara vara dag och på söndag ska vi fira alla pappor. En sak jag funderat över angående vår resa, hur har ni eller någon ni känner gjort med vagnen? Vill gärna ha med vår vanliga vagn, men att transportera saker med flyg medför en viss risk. Vår vagn är en bugaboo, någon med bra tips!?

Sjuk!

Min dator har blivit sjuk. Först lite krångel och nu laddar den inte längre. Och det kostar förmodligen mycket att fixa oavsett. Med andra ord. Min dator ligger på dödsbädden och detta kan vara hens sista ord.... BUHUU!!!!

Varför är det alltid så perfekt tajming på saker som kostar att gå sönder??


Fnitter och gallskrik

Idag har vi haft fullt upp på ett himla härligt sätt, massa roligt och härliga besök! efter lite städning hemma så åkte vi till Evelina och Liam som hade skickat ett sms och frågat om vi va sugna på att besöka dingeling idag och det va vi såklart. Så bilen packades  med barn, hund och blöjor av alla dess slag och så bar det av! Liam undrade vad Oliver va för nått litet konstigt som inte ville följa efter honom när han skulle visa sina fina saker men snart så an dom förhoppningsvis ha lite roligare med varandra. Härligt är det iallafall att se hur dessa små liksom utan ord och egentligt språk överhuvutaget finner varandra. Oliver har börjat fnittra. ett litet gulligt bebis fnitter som man inte kan göra annat än att fnittra tillbaks på. Det är helt UNDERBART med bebis fnitter!

Tack för idag kära Dingeling med invånare!

Nu ikväll kom vår Björn på besök! Som sagt va det inte igår vi träffades så här så det va mycket efterlängtat och trevligt! Oliver va dock super trött och super grining och gallskrek eller sov mest hela tiden. Men björn sa att han tyckte om honom ändå och jag får väl tro honom då :P

Man hör ju bara det man vill höra!

En härlig dag har vi haft lilla familjen, med härliga människor och snart är det nog dags för johnblund att ta över. Gallskriken tar på krafterna!

Godnatt! KRAM!


Grattis!

Nu är han äntligen här emmys och anders lille prins, två veckor efter utsatt datum så väntan har varit lång för dom, men nu äntligen!

Gårdagen spenderade jag och Oliver med att hålla Emmy sällskap mellan värkarna och efter att vi åkt därifrån så har jag gått runt och varit super nervös och kikat på mobilen i ett och hela natten. Men nu så kan vi sluta med för han är äntligen här! Jätte stort grattis till er båda!

Den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge!


Nu ska vi morna oss med lite OTH och Gossip Girl. Sen blir det Frulle för hela slanten! 



Olidlig väntan och en massa måsten

Jag väntar fortfarande. Det börjar bli olidligt, jag är grymt nervös trots att allt säkert kommer gå hur bra som helst, men det är den där känslan av att inte finnas där. Jag vill Hjälpa till. badda, vattna eller bara klappa lite på kinden. Men det är ju inte min sak att göra detta. Inte ett dugg. Någon annan har fått den stora äran och i just detta sällskap så förtjänar denna någon det så himla mycket mer. It aint my business, helt enkelt.

Så det ända jag kan göra är önska lycka till och krypa till kojs och fortsätta vänta!



Det blev inte mycket pluggat. ikväll, men ämnet till tentan är valt och jag är nöjd! Jag tror det kan bli himla bra bara jag får satt mig ner och samlat mina tankar. Jag har börjat med detta redan och faktiskt fått ihop hela tre sidor med egna analyser OCH referat! Helt fantastiskt om jag får säga det själv. Det som saknas nu är lite mer analys av analyserna och cirkus 7 sidor till i text. Men sen ska tentan inte vara färdig förren den fjärde januari heller. Wihoo, tjejen har läget under kontroll, Å det är härligt! Jag borde träna på det så det händer oftare för det är en himla härlig känsla och alla måsten blir 1000 gånger roligare när dom inte måste ske under okontrollerade stressrelaterade former.

Är vi alla likadana eller är det någon med bra kontroll över sina måsten som har några bra tips, hur vinner jag över mina måsten?

Nu ropar sängen efter mig! Godnatt!

I väntans tider

Jag går och väntar som en tok! Hoppas på ett sms och går och kikar på min mobil titt som tätt och helst hela tiden. Vi väntar och väntar. Har väntat en hel dag nu. Ja lite till, till och med. Men snart så nu är det på G iallafall och det ända som finns kvar att göra är att vänta. Men FYY Va det är tråkigt. Man vill ju bara veta, här och nu!


Vad gör ni denna ruskiga måndag? Jag väntar som sagt. Ska sätta mig lite med min tenta nu, får hitta på nått att fördriva tiden med. I morgon bär det hem till färgelanda för däck byte och på Onsdag ska Björn komma och hälsa på! Det är på tiden minsann, vi har försökt tajma in detta hälsa påandet länge nu, men varje gång har vi lyckats krocka in det med nått annat. Så även denna gång, för egentligen skulle han komma hit i morgon. Men nu blir det på onsdag istället och det kommer bli hur bra som helst!! Ännu nått att vänta på! =)

Är det någon som har bra tips på höstruskigt torrt och "ur ammat" hår? Jag har en balsam/inpacknings grej nu, den är jätte bra, men mitt "urammade" hår vill ha nått mer innan det säger upp sig helt och hållet.

Nu ska jag skriva hemtenta, eller så blir det lite serie tittande (men läs bara; skriva hemtenta) och vänta vidare! 


KRAM!


Sovmorgon!

Idag har vi haft sovmorgon, ända till nio har vi sovit hela familjen och djuren också! SÅ HIMLA SKÖNT! Känner mig in emellan som en bortskämd mor. Dock har vi varit lite vakna i natt och skrikit efter mat men va fasen. Vi fick ju sovmorgon så springet i natt är snart glömt!

I fredags va vi på öl och taco kväll med det gamla härliga gänget. Det va länge sen, riktigt riktigt länge sen! Men det va också himla trevligt! Vi gick hem ganska tidigt så de andra kunde få dra igång den riktiga festen. Haha man blir lite av en partykiller när man kommer till festen in baxande med en barnvagn, ner bajsade blöjor och en pyjamasklädd trött bebis. Men va fasen. Vi kom! Och vi hade himla trevligt! Lilleman låg på golvet och lekte för att sen smyga sig in i drömmarnas värld, allt detta knappt märkbar (tyckte jag iallafall)! 

Nu ska jag göra söndagsfrukost. Det blir scones! Och sen blir der en tur till torp, där vi ska leta skor till mig, hoppgunga till Oliver och vantar till Richard. Sen bär det av till Henån och olivers farmor och farfar.

Hoppas ni har haft en bra helg!

KRAM!