Han sover!

Oliver sover, han sover på dagtid, min lilla underbara bebis sover på dagen! Det är fantaskiskt skönt med en eller kanske två timmar mitt på dagen då jag MammaMalin får lov att sitta med båda mina armar fria och göra ingenting alls, eller kanske få städa och röja lite här hemma. Och det två senaste dagarna har detta varit möjligt för lilleman har tagit sitt förnuft till fånga och sovit middag! Min lilla plutt som innan har kämpt emot sömnen på dagarna och lyckats att i princip vara vaken från morgonstund till sena kvällen!  Det bästa av allt är att han fortfarande sover på nätterna trots dessa middagslurer!

Nu är våra väskor packade och mitt kök invaderat. I morgon åkr vi till huvudstaden jag, syster och lilla O och kvar i köket sitter Richard med tre vänner och spelar data. Jo för data nörden har invaderat mitt hem igen, och denna gången är jag långt ifrån att kunna räknas som en av dem.

i helgen blir det dåigt med bloggande men förhoppningsvis komer jag hem med en fulltankd kamera och massa shopping!

Ha en super trevlig helg!
Kram!

Tummen

Oliver Gillar tummen, dels har han två tummen filtar en stor i fleece och en snuttefilt, båda två är väldigt populära, men sen har han en tumme till. SIN tumme, och han ÄLSKAR den. Jag vet att små barn ska smaka på dittan och dattan, och att det är en del i att lära känna sig själv och sin kropp, men vad mycket gladare jag hade varit om det va tårna han gillade att smaka på istället för händerna. Tårna kommer han ju inte att nå för alltid, men handen sitter där den sitter, alltid lika nära att kunna stoppa in i munnen när man behöver tröst eller bara är rastlös.

Så jag har just nu och förmodligen lång tid framåt en "inte suga på tummen kampanj" jag försöker när jag ser honom stoppa den lilla fina handen i munnen , ta ur handen säga "nej" och ge honom nappen istället. Dock är han väl förliten för att förstå kanske, men för min del är det lika bra att börja, då kan ju jag iallafall rutinen den dag han förstår vad det är jag är ute efter. Hoppas Hoppas att vi kan få ur han denna ovana!

Nu ska jag försöka få pluggat lite, ikväll bär det av till henån och svärmor och svärfar och i morgon står packning och BVC på schemat.

Ha en bra dag!

En frukostfika och Espresso house

 Igår va Sanna här innan Öppna och innan resten av dagen, hon kom hit och inspekterade nya lägenheten och pratade lite med mig och Oliver , det va länge sedan jag och sanna träffades så här på tuman hand, innan vi flyttade så bodde vi grannar och då blev det att man sågs någon gång ibland, en promenad hit eller en lite pratstund dit (inte allt för ofta men ibland) Och nu hade det gått en hel sommar så det va på tiden!  Här hemma bjöds det på scones och bulle och får ja säga det själv så smaka det riktigt gått, näst intill ljuvligt!

Utav sanna och daster fick vi inflyttningspresent, en jätte fin duk och två ljuslyktor som passar perfekt i vårat kök och utav sanna och Robin fick oliver en liten skylt att ha över sängen " här sover en prins" TACK!





Idag va det dags att kliva in i vardagen igen, det va personalmöte på jobbet så klockan 05.00 stod klockan på ringning i morse, och det va faktiskt riktigt härligt! Härligt va det också att va tillbaks på jobbet och om en vecka gör jag mitt första arbetspass sedan Oliver kom, och sen kommer jag jobba fredagar framöver medan Richard är pappaledig och hemma med Lilla O!   



Jag längtar tillbaks till kaffemaskinen, fast lite nervöst är det, tänk om jag har glömt?! eller tänk om det är super rush det första som händer!? lugn bara lugn, allt går att lösa,  jag tror nog att det ska bli alldeles super bra!

Öppna förskolan

Äntligen har jag lagt in bilderna från kameran i datorn, besök hos Frida, kräftskiva och promenad med lisa. Dagens öppnaförskole besök resulterade inte i några bilder, men en trevlig liten stund med massa andra barn och mammor hade jag och lilleman. Jag har varit skeptisk till Öppnaförskolan, jag kan inte säga till vilken del av den, men bara tanken på att samlas massa mammor med små bebisar som inte får någon nytta av varandra "för barnens skull" har inte lockat alls. MEN efter idag får jag snällt ändra uppfattning, det va mysigt, det va trevligt och faktiskt så tror jag att barnen (även om de inte kommer ihåg det senare i livet) kan ha någon form av utbyte, kanske motoriskt, kanske socialt, vad vet jag, men till öppna kommer jag och lilla O definitivt gå fler gånger!



En nöjd liten kille i mosters knä! Idag fyller Oliver elva veckor, tiden går så gimla fort!



Min fina syster och Min fina bebis myser!



Piff och Puff på Kräftskiva, du å jag frida. På lördag bär det av till huvudstaden med Frida och Oliver ska bo på fint hotell och bara ha en härlig helg!



Piff och Puffs män, Oo så fina (eller fulla!?) tycker om dom gör vi iallafall!



Kvällens värdinna, Heléna, tack för en kul kväll!



Lisa och milton på promenaden igår! De senaste dagarna har varit jätte härliga och vi njuter för fulla muggar va hel ledigheten, för nästa fredag är det dags för jobb igen (dock bara fredagar fram över)!
 



Min man är underbar och så himla söt, den där data nörden som jag skrev om en annan gång (den där nörden som visade sig vara lika mycket jag) ibland så smyger den sig på lite extra, han kommer till mig och gör en lite eller ganska töntig gest med kroppen och så frågar han om det är okej att han sätter sig och spelar en liten stund med vännerna. Den där gesten går inte att säga emot och det bästa av allt, Jag har fångat den på bild!




Nu ska jag kolla klart på Linas kvälls bok, sen blir det sängen och i morgon ska jag och Oliver på personalmöte nere på EH, i sådär lagom tid som klockan sju på morgonen. Perfekt tid för möte!

Måndag

Idag är vi uppe och vakna i tid, till och med Lilla O har parvlat sig upp efter en hel natts sömn, är inte det en lyx, att få sova hela natten med en 11 veckor bebis så säg?! Jo, för i morgon är det elva veckor sedan han kom, det går så himla fort, man försöker njuta av varje stund, men det är så himla mycket som ska hända med denna lilla människa att njutningen försvinner lite i att leta efter tecken på att han växer och utvecklas som han ska. Misstolka inte, jag njuter självklart, men det är så dubbelt, för samtidigt som man vill stanna tiden och få stå här i bebisåren ett litet tag till så letar man ju som sagt hela tiden efter tecken. Tecken på att han växer, utvecklas och tittar efter saker så som han borde för den åldern han är i, eller kanske till och med han kan vara ett par veckor för andra barn i samma ålder. För han är ju den smartaste av alla små barn såklart! Ja som sagt det är dubbelt...

Nu ska vi göra oss i ordning för en promenad med Min kusin Lisa och henne lilla valp busan, jag är frukostad och redo Oliver är mätt men inte påklädd än, han brukar som sagt ta lite sovmorgon!

Imorgon ska jag och Lilla O för första gången ta oss ner till öpnna förskolan, han ska leka av sig lite min lilla trollunge, lära sig pyssla ska han minsann också göra, det ska börjas i tid!

Ha en bra dag, jag ska försöka få med mig kameran, känner att det är dags att uppdatera fotoförrådet!

KRAM!

Höstning blir det

Idag ska jag försöka komma in i min garderob, ut med gamla in med det nya eller (jag gillar idén iallafall)!? Även lillemans garderob behöver ses över han växer så det knakar och nu är det nog mer eller mindre dags för första utsorteringen, jag är ändå lite imponerad över att han faktiskt fortfarande kan ha en del av sina allra minsta plutt kläder, 10 centimeter längre och snart tre månader gammal! Även lägenheten ska få sig ett nyp idag, här ska STÄDAS! Förmodligen tycker inte killarna i huset samma sak, men då får dom stå för den andra servicen, hund som ska kissas, mat som ska lagas, blöjor som ska bytas. Nu sätter vi fart!

Gårdagen va trevlig, dock somnade jag i första filmen, men under madagaskar två höll jag mig vaken, den första filmen ska jag se slutet på i någon av städpauserna!

Ha en bra dag! KRAM!



Gammal osmickrande bild på mig i mörkt hår, jag är lite sugen på att fixa det igen, inte så mörkt men lite mörkare slingor eller nått sådär. Det tål att tänkas på... lite höstning av mig själv helt enkelt.

Är det dags att börja hösta?

Gårdagen gick jätte bra, Olivers Morfar (och mormor senare på kvällen) skötte sig bra, Oliver sov som en liten ängel när vi kom hem vid ett tiden och så gjorde han resten av natten också, vi hade en jätte trevlig kväll med härliga människor och smaskiga kräftor utan några större bekymmer för de som var kvar här hemma (de hade såklart lovat att ringa om det va nått).  

Idag va vi på Öppna varv på orust och drömde oss bort till det lyxigare livet, men vid närmare efter tanke undrar jag hur mycket lyxigare man vill ha det. Jag trivs så himla bra just nu! Självkart hade jag velat se att jag får ett bra jobb och en riktig lön när föräldrapengen är slut, men just drömmen att kunna bada i pengar är inte så lockande. Det hade självklar varit skönt är att slippa kolla på kontot eller i plånboken innan varje ekonomiskt beslut det är inget jag himlar med, men så som det är nu är också himla bra, dock har jag lite planer för saker jag vill ska fixas i ordning i lägenheten (inga renoveringar utan mer praktiska saker) och när jag kickar igång dessa planer hade det självklart varit helt underbart med en välfylld plånbok! 

Sommaren är över, eller!? Det är sol och jätte härligt väder, men visst känns det väl ändå som att sommaren börjar tappa greppet? Jag längtar efter de levande ljusen och en kopp te, med ett varmt härligt täcke, och jag vill börja höst fixa, vad det innebär på riktigt vet jag inte riktigt än men något ska vi allt komma på! 

Nu kom samule hit och vi ska ha filmkvälll med Pizza, (richard är lite bakis) Godis, och kanske lite chips MUMS!

Kräftskiva!

Idag är det dagen D här hemma, för första gången sedan lilla O kom till oss med storken ska han vara utan mamma och pappa en hel kväll! Frysen är preppad med mjölk och vi har tränat med nappflaskan, vilket går jätte bra så länge han inte är VRÅLHUNGRIG när han får den. Så vi känns förberedda, rent fysiskt iallafall.

Min far, Olivers morfar har fått den stora äran att passa och efter tio när mor lilla mor har slutat jobba kommer hon hit och styr upp det hela! Jag är redo, jag måste vara redo, för om två veckor ska jag jobba på fredagarna (vilket jag faktiskt tycker ska bli himla roligt!) så det är lika bra att ta tjuren vid hornen!

Tidigt tycker vissa, bra tycker andra att det här med att "redan" lämna bort honom för passning, men jag tror det är lika bra, dels vill jag inte glömma vem jag va innan Mamma för som jag tidigare skrivit är jag ju inte bara mamma, jag är Malin också, och dels tror jag att det är lättare den dagen Oliver är mermedveten om vem det är som är runt honom om Mamma redan då är van att släppa taget och låta andra passa. Men som sagt, smaken är som baken (delad) och så är väl även tycket i hur man ska hantera sina små och barnuppfostran. Huvudsaken är ju trots allt att det känns rätt för de som det berör.

Trevligt ska det bli iallafall!

Idag består dagen av lite (pyttelite) shopping, om jag hittar något och sen ska jag få göra mig fin för kalas å det va inte igår vill jag lova!




Mina fina killar!


Långa men mysiga dagar!



En trött liten Kille får avsluta dagen som har varit härlig med LÅÅÅÅNG, vi gick för en gång skull upp i tid och oj va mycket man hinner med innan klockan hunnit slå eftermiddag. När klockan var två hade vi i slött tempo hunnit fixa och dona i lägenheten, promenera två gånger, en gång fram och tillbaka till stan med diverse ärenden där och sett på tråkiga serier på tvn. Efter två hade vi inget mer att hitta på än att ligga på golvet och leka, vilket ingen av oss klagar på det är mysigt!

Men nu är vi trötta och Oliver har som ni ser slocknat gott i soffan, lillkillen växer så det knakar!

I morgon blir det promenad med Evelina och Liam på morgonen och sen kommer nog min lilla mamma på besök!

GODNATT!


PUCKO!

Det va det där med vart IQ tar vägen under spädbarnstiden. Inte kan jag skylla på sömnlöshet, eller alldeles för mycket att göra iallafall. Kan man som lotta sa skylla på amningen?! JAG TROR DET! Så jag gör det. Jag glömmer, jag rör ihop och jag rör bort! Än så länge vet jag vem jag är och vart min son är och behöver, det är ju faktiskt inte så illa, för att vara en ammande småbarnsmor! 

Idag skulle jag varit på läkarstationen, en viss tid trodde jag, men mobilen sa en helt annan tid. I morgon! Vilket innebär att dagens planering, i princip är obefintlig och morgondagens planering gick i stöpet! TYPISKT och lite tråkigt tycker jag. 

Nu ska jag försöka planera min dag och få den till en nyttig dag, solen skiner ju iallafall! 

 

90210

Beverly hills, en serie som har gått på tv i flera omgångar i stort sett så länge jag kan minnas, den är nog egentligen inte särskilt bra men jag ser på den, jag köper boxarna (är nu på säsong 6) och jag förbryllas över deras lyx och flärd och den amerikanska kulturen. Jag gillar serien samtidigt som jag ogillar den så jag tittar.

På söndag är det dop, vi ska stänk vatten på vår sons huvud och säga ja när prästen frågar om vi "vill uppfostra vår son Oliver, filip, Calvin, i en kristen tro" jag tror vi ska klara av det. För mig handlar det inte så mycket om själva guden och nog inte religionen i sig heller, den har egentligen gjort ganska mycket ont för människan. Men sen finns det ju en hel del saker som faktiskt är bra, delar av människosynen, allas likavärde och ta hand om varandra oavsett vem den andra är. Den barmhärtige samartien. Jag tycker dopet är fint, sen om man gör det för jesus, gud, religionen eller kulturens skull är egentligen sak samma, det är ett ypperligt tillfälle för annhöriga att samlas och få träffa lillkillen en stund och jag tycker nog det ska bli rätt trevligt! 

Imorgon ska det fixas och donas och på söndag smäller det! 

Nu bjuder jag på lite bilder från Sommaren!



Mys med pappa!



Vi satt ute på balkongen och gottade oss en kväll, med en glad liten kille som sällskap!



En hårig mamma i smögen!



Henrietta nynnar nationalsången för en ledsen Oliver =) 



EN varm och härlig dag på härliga härliga skår!

 

Nu

Nu, idag bär det av till Bvc och lilla O ska få besöka barnläkaren för första gången för en rutin Kontroll, vilket förhoppningsvis går jätte bra!

Sen ska vi baka till dopet på söndag. Kanske hinna njuta lite av den härliga solen och få besök av Oliver farmor och farfar. Förhoppningsvis kan Oliver hålla sina små blå vakna idag när dom är här, farfar har någon magisk lugnande effekt på Honom som får honom att somna så fort han kommer i närheten så på dessa 9 veckor har han ännu inte fått se de härliga ögonen och dom glada skratten! Men vi håller tummarna för att idag är dagen!



Oliver med farmor och farfar

Karaktär

Jag vill gärna få det att se ut som att jag har en god karaktär gentemot min hälsa, äter nyttigt, tränar (MASSOR), inget godis (eller iallafall inget sockerberoende), men denna karaktär är svår. Varje gång jag går in i affären så suger det i magen efter en snicker eller något annat gott i godis hyllan, och jag försöker stå emot, ibland funkar det och ibland funkar det inte. Just denna del, där jag faktiskt ibland står emot godishyllans rop efter mig är nog den delen i min "hälsokaraktär" som jag kan kalla för god. Jag står ju faktiskt emot ibland och skulle jag stå emot varje gång så hade jag ju sagt emot mig själv, för i inlägget nedan så står det ju faktiskt NJUT, LEV IDAG, med andra ord man måste få unna sig. 

Men mitt dilemma nu är, jag vill träna, massor. Men jag kan inte. Får inte. Svanskotan sa pang under förlossningen och tar emot ibland bara vid vanliga promenader, vilket inebär att träna blir sådär roligt. och av olika anledningar så får man inte efter förlossningen lov att träna hur som helst. Förmodligen är det på grund av dessa , inten som jag nu vill träna. Men jag ska försöka så fort jag får så ska jag försöka, och jag hoppas då att min karaktär står stadigt brevid och stöttar mig mot inte bara en smal utan också stark och vältränad Malin! 


Life is fragile

Ena dagen går vi här och njuter av solen, irriterar oss på regnet, jobbar, är med barn, barnbarn och uppfyller våra drömmar. Nästa dag kan någon komma och ta livet ifrån oss. Förhoppningsvis får man ha det Länge och lyckligt, så är det ju faktiskt i de allra flesta fall, men det är skört, ömtåligt och kan snabbt gå i tusenbitar. Även om det kanske inte handlar om döden alla gånger så kan det faktiskt trasas sönder på så många andra sätt.

Jag läste en artikel om en liten pojk, 3 år, som man hittat en hjärntumör på. Han vet ju inte ens vad livet är än och så ska allt ställas emot honom, om han ens kommer att överleva, hur livet än ter sig för en så drabbar det sällan bara en själv, råkar du illa ut, blir sjuk eller annat så drabbas oftast så många mer därtill. Och man drabbas på en sekund, från att allt har varit en helt vanlig dag så kan ett besked få dig att se livet med helt andra ögon.

SÅ, ta vara på varje dag som om den vore den sista och NJUT av livet vi lever nu!

Richard!

Idag har min kära man börjat jobba igen, han är himla duktig som jobbar och står i, men den lill familjen som är kvar hemma saknar honom mycket! Många säger att småbarn och semester tär på humör och förhållanden, men från min sida sett så är det bara bättre! Vi har verkligen hittat rätt Å jag älskar min Richard så himla mycket!
 
Imorgon är det en ny dag utan min man hemma och pengarna börjar tryta så vi får se vad vi kan hitta på som inte tar mina pengar men får tiden att gå tills Mannen i huset kommer hem igen!

Richard <3 Malin = SANT!


14 kotletter, Fem hungriga och en kortlek

Igår åkte lilla familjen på tur till Samuel i svineviken, han passade sina föräldrars hus och skulle bjuda på mat, ja tack gärna sa vi! VI åkte dit på dagen, badade, solade och tjatade och sen blev det grillat! Massa grillat eftersom samuels mor hade slagit på stort och tagit fram 14 kotletter! Men med fyra hungriga "män" och en jag så var 14 kotetter inga problem så mätta och belåtna blev vi, så mätta att vi glömde glassen på slutet!

Eftersom vi med vår lille man ibland blir lite av party dödare för våra vänner blev det efter maten inget festande som på den gamla goda tiden utan vi tog fram kortleken och började spela sjuan. Och mitt under spelets gång, då det va som mest skratt så ställs fråga, "håller vi på att bli vuxna nu? När vi sitter här och skrattar över en kortlek". Kanske blir vi vuxna, lite vuxenhet kommer det automatiskt med en bebis, man får mer ansvar och tänka en gång till över de beslut som tas, och även de i ens omgivning drabbas lite av den nya familjens vuxenhet. MEN, vi kom tillslut fram till det att det kanske inte gjorde något och att man ju faktiskt inte blir vuxnare än vad man gör sig! 

Kanske är det så att man blir vuxen den dag då man kan klara av att vara lite av båda delarna!? Stå för att du är lite barnslig, men när det krävs kunna räta på ryggen och också bete sig som en vuxen? 

 

Sömn!

Sömnbrist låter det som att de flesta nyblivna föräldrar av, och som prästen  vi ska ha på dopet sa för varje natt som sömnen störs så försvinner ett IQ (detta var som tur va återanvändningsbart!). Mina nätter däremot är helt suverräna dom allra flesta gånger, Oliver somnar vid elva (då har han sovit till och från sen iallafall halv tio, och sen sover han för det allra mesta fram till fyra halv fem på natten! med andra ord har jag nästan alltid 4 timmars sömn i sträck! Jag säger duktig kille, men undrar varför mitt IQ ändå verkar dala vissa dagar. VAD SKA JAG SKYLLA PÅ!?!? pojken sover ju..

Inatt sov min lilla grabb från elva på kvällen, till halv åtta på morgonen! Gissa om jag va snopen när jag tittade på klockan, (och pigg). Idag har vi inga planer ännu, kanske att vi letar upp svärmor och svärfar i båten, kanske att vi bara letar upp en plätt på gräsmattan utanför lägenheten. Det ända som är säkert är att jag ska njuta av solen och sommaren!
Nu ska jag lyssna på lugnet, alla sover utom jag!


Smögen!

Idag sken solen igen, och efter den senaste tiden regn verkar den varit efterlängtad. Folk har varit som tokiga och legat utsträckta och avklädda i princip varje hörn och lapat in solen, hade det varit den gamla Malin och inte mamma Malin som sitter här så hade förmodligen jag gjort precis samma sak, om jag varit ledig vill säga! 

Familjen Packade istället bilen, plockade upp Henrietta (som annars hade legat på soffan hela dagen) och tog oss en tur till smögen och bryggans affärer och delikatesser, Shoppade lite kläder till Oliver och åt lite mat, sen åkte vi vidare till lysekil där vi halkade in på systembolaget och fyllde på R öl förråd (det är ju trots allt sista semester helgen). Sen avnjöt vi även en super smarrig vaniljbulle, en av den sortens som bara finns på ett par ställen i detta land. Lysekil och vänersborg har dom och dom är helt LJUVLIGA!    

Summa sumarum har vi haft en härlig semesterdag i solen! I morgon blir det bokenäs och middag hos min lilla mormor!

Rutiner del 2

Det går sådär, jag hade en plan, en viss tidning hade en "bra plan" över hur man övar in välfungerande rutiner, klockan va ställd med påminelser som sa när vi skulle äta, sova eller vara vakna men icke denna plan va inte för oss! Skalman släng dig i väggen!

Varje individ oavsett primitivt spädbarn eller ej är olika, vilket innebär att någon annans plan inte behöver passa oss helt enkelt och skalmans mat och sovklocka var inget för oss. Vi behöver något annat, något bättre, smartare och flexiblare (kan man vara felxibel med en bebis, vi försöker iallafall)! Vi får fortsätta med vårt prov i att skaffa rutiner, en dag, kanske om sisådär 20 år kanske det fungerar!? 

OJOJ! Lilleman la sig själv på sidan! Är detta ett stort steg för den lilla människan??  


Min gamla dubbelbuggspartner och vän, gick förbi Beräknat förlossningsdatum igår. Phu! När jag hade två veckor kvar till BF var jag desperat på att få ut bebis, jag ville inget annat, och försökte med allt som myterna säger att man ska göra för att få igång det. En vecka tidigt kom Oliver, å jag va så lycklig att slippa gå övertiden och självklart även över att vår fina kille var här, så jag lider verkligen med dig Wendy och håller alla tummarna för att bebis kommer snart och att allt kommer att gå jätte bra! <3 

 

Rutiner...

Det står att man ska ge sitt spädbarn rutiner för att finna harmoni i hemmet. Ungefär som skalmans mat och sovklocka. Äta då, inte sova än, sova nu, vara vaken, äta, sova, vara vaken och så vidare. Men hur lätt är egentligen detta? Att säga till en liten bebis (som också är en ganska primitiv liten varelse) att NEJ, inte äta nu, VAKNA du får inte somna där på golvet!? Han lever ju efter den egna klockan, hans lilla primitiva klocka. Men dom säger, så vi ska försöka kanske bebis blir mindre primitiv, känns just nu mest som att det blir tvärtom, bebis fortfarande primitiv och mamma ännu mer primitiv. Men som sagt vi ska försöka, just nu kanske bara är en övergångsfas.

Nu ska lille man bada, tisdag = Bad på vår rutin lista!



som sagt, rutiner blir man trött av, iallafall i inledningsfasen, en trött mamma, en trött bebis...

Frida!

I natt ringde min kära syster och skrek i luren, vad hon skrek hörde jag inte direkt för det va så bröligt i bakgrunden. Det jag hörde va "Vår låt" och "va inte orolig jag kör i kväll". Sen fick jag ett sms som sa det samma och som även konstaterade att jag hört rätt låt och det gjorde jag. "Vår låt" går tillbaks till tiden då vi va ute på buggtävlingar och den hänger med oss än idag när vi är ute på nått kalas jag och min syster. Den är bra, den är lite lagom dandbands töntig och man kan rocka loss till den om man har den rätta känslan (vilket vi såklart har) !

Frida är duktig! Jag vet ingen människa som kan festa loss som henne utan att röra alkoholen, det är faktiskt inte så många i detta land som är duktiga på det. Hon vågar vara toastmaster på stora kalas och hon leder midsommarfiranden på campingen, jag beundrar min lillasyster för dessa egenskaper för jag är själv en riktig fegis när det kommer till liknande situationer! men sen och lär heter det väl , så jag ska fortsätta beundra och tillslut kanske jag är i alla falla hälften så bra på dessa saker!

Sen är hon en himla bra kompis som finns där i alla lägen, vi har inte alltid samma åsikter om saker, men himla tråkigt vore väl det. Detta inlägg tillägnas Frida för hon är bara så himla bra och för att hon är min syster och bästa vän!


Oliver



Oliver med blåsten i håret!


cooling i bilen ;)



Vår fina sommarpojke!



Bäst är livet när man får vara naken!



Puma dräkten från farmor passar äntligen å den är superfin! :D

Ensamma hemma!

Dagen har spänderats i Göteborg med Min mamma, vi har spatserat runt och kikat i affärer shoppat (inte så mycket) och fikat en liten bit på espresso house! Det har varit en jätte mysig dag utan någon stress och jäkt och den avslutades med middag hemma i färgelanda som pappa bjöd på! GOTT!

Richard är på U2 i göteborg idag och kommer inte hem förren i morgon så Oliver och jag ska för första gången klara oss hemma utan pappa! Än så länge går det jätte bra men vi saknar honom såklart!

nu ska vi sova för klockan börjar bli jätte mycket! Natti natt!