Fnitter och gallskrik

Idag har vi haft fullt upp på ett himla härligt sätt, massa roligt och härliga besök! efter lite städning hemma så åkte vi till Evelina och Liam som hade skickat ett sms och frågat om vi va sugna på att besöka dingeling idag och det va vi såklart. Så bilen packades  med barn, hund och blöjor av alla dess slag och så bar det av! Liam undrade vad Oliver va för nått litet konstigt som inte ville följa efter honom när han skulle visa sina fina saker men snart så an dom förhoppningsvis ha lite roligare med varandra. Härligt är det iallafall att se hur dessa små liksom utan ord och egentligt språk överhuvutaget finner varandra. Oliver har börjat fnittra. ett litet gulligt bebis fnitter som man inte kan göra annat än att fnittra tillbaks på. Det är helt UNDERBART med bebis fnitter!

Tack för idag kära Dingeling med invånare!

Nu ikväll kom vår Björn på besök! Som sagt va det inte igår vi träffades så här så det va mycket efterlängtat och trevligt! Oliver va dock super trött och super grining och gallskrek eller sov mest hela tiden. Men björn sa att han tyckte om honom ändå och jag får väl tro honom då :P

Man hör ju bara det man vill höra!

En härlig dag har vi haft lilla familjen, med härliga människor och snart är det nog dags för johnblund att ta över. Gallskriken tar på krafterna!

Godnatt! KRAM!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tackar och bockar för besöket! Det är ju omöjligt att tycka illa om ett sånt litet charmtroll. ;) Jag håller tummarna för en hel natts sömn för er del så ses vi väl nästa vecka igen. =)

2009-11-04 @ 22:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback