Det är toppen!

Allt är toppen, det bara rullar på liksom, kaoset la sig i lägenheten ganska fort, skolan verkar flyta på bra och så även jobbet! Richard å Jag har det hur bra som helst och våra söta djur är snälla... nästan alltid.

Nu ska jag snart till skolan, åker bilen med evelina skönt att slippa bussen dom dagarna det går å evelina är snäll å tar med mig! :)
Ikväll är det dags för det sista i Richards lägenhet, vi ska även ta oss en sväng till tippen, så i morgon får det bli att ställa i ordning lite här hemma å plugga lite. måste börja så jag inte måste sitta hela stockholms weekenden med syster och plugga.. vore väldigt trist!

Jag måste också lägga upp lite bilder på dittan och dattan, våra resor å ´lite lägenhet kanske! sitter och funderar på vart nästa tripp ska gå, jag vill till thailand, men det är dyrt å richard verkar inte följa med mig, men grekland eller kanske kroatien är andra allternativ, inte som thailand men vad gör man inte för den man älskar... hmm... thailand.. aa jag ska allt lyckas få han dit också så småningom :P

Nu ser milton lagom kisse nödig ut så det är bäst vi skyndar oss!

Flyttar igen...

Ja, då va det dags igen... att flytta. Nu är det ut ur Richards lägenhet och ner med resterna där uppe till våran nya lägenhet. Så det är inte jätte mycket jobb, men FY fasen så trist det är att städa ur lägenheter.
Just nu vill jag bara få lite rent å fint omkring mig i nya lägenheten sätta mig ner med en bra bok och kanske en kopp te å slappa!

men först måste vi få ordning här hemma för innan dess så får jag nog ingen ro i kroppen.

Vi kom hem från turkiet i lördags, har varit en toppen vecka och varmaste dagen va "bara" 55 grader varmt, helt SJUKT!

Även skolan har börjat, en heldag i går å sen dit i morgon igen å sen är det dags för stockholm med frida! ska bli toppen, då kan min älskade richard få fixa lägenheten så länge HEHE, lucky him!

förutom att resan är slut och att det är allmänt kaos så är allt toppen! Å Richard är bäst! <3


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen, eller egntligen kom vi hem i lördags natt men vårat internet har inte funkat och gör det inte än heller egenltigen (hur nu det går till för jag sitter hemma i lägenheten och skriver nu)!
Gotland var toppen, vi hade inte massa sol, men tack vare det så fick vi se ön istället. Hade solen skint hade jag varit jätte sur för att vi skulle åka runt och inte hade tid att ligga på stranden.

Med andra ord inget ont som inte har något gott med sig!

Äntligen börjar det blir lite ordning i Nya lägenheten också, den är jätte mysig, men det saknas lite grejer här och där, men det händer nått varje dag, en hylla där å nån blomma där å lite så.  Å på lördag åker vi ju till turkiet så det gör inte så mycket att det är lite kaos in emellan. I morgon är det resetvätta som gäller och sen vill jag börja packa, så man känner att det bärav någonstans!

Bilder från gotland och lägenheten kommer när våra datorer funkar som dom ska!