Så Himla UNDERBAR!

Oj va mycket det är att lära, men Å va härligt vi har det, jag och min lilla familj!



En stolt nybliven pappa med vår fina lilla kille!



Fräschare kan ingen vara, en trött men väldigt lyckligt mamma!



Vår fina lilla kille, han är helt underbar! <3




Vår Älskade lilla Oliver!



Sötnos!



Pappa richard står och beundrar sitt mästerverk!




Älskling!



Finaste killen med gosekatten som han fått av farmor och farfar!





Oliver skrutt med moster Frida och morbror Tomas! <3



Vår fina kille, helt underbara Oliver!

Oliver! <3

JA, nu är han äntligen här! I tisdags 20. 34 sa han hej till världen vår fina lilla Oliver! 3240 gram och 49 cm!
Tack för alla fina kommentarer SMS och hälsningar! Bilder kommer inom kort det lovar jag er!

KRAM!


Att det ska vara så krångligt!

Blanketter är ett Stort ONT i denna värld. Är det inte försäkringskassans blanketter så är det något med skolan, eller möjligen en blankett för att få hämta ut ett paket på posten. Japp som sagt blanketter ett stort ONT som tillsammans med lagar och förordningar använder ett gammaldags språk som inte är för någon i denna värld att förstå.

Jag försöker nu fylla i och få tag på alla andra blanketter som behövs för ansökan om examen Och det är krångligt och inte nog med att man ska fylla i papprena så gäller det att få tag på de människor som har hand om papprena som behövs för att kunna fylla i ansökan. Jag vill ha hem mitt examensbevis nu! Jag vill ha ett bevis på att jag verkligen är en kandidat och jag vill känna mig helt färdig med den delen i skolan. Alla kurser är godkända och skolan är avslutad så i princip är jag ju redan klar, men ändå, det där lilla beviset hade för min egna del varit så himla skönt att få se för ganska så stolt över att vara klar måste jag ändå få säga att jag är!

I söndags va vi på laxbutiken med de närmaste och åt god mat och firade min bragd så nu har jag sommarlov på riktigt, hur många dagar sommarlovet blir är det bara en som vet och när den en har bestämt sig för att dyka upp är det ännu ingen som vet! Men snart är det dags!

i examens present fick jag ett par jätte fina örhängen, två tallrikar till min service (så nu är den äntligen efter alla år fulländad!!) samt en pytteliten urgullig och jätte bra videokamera att kunna spara alla stunder med lilla någon! Tack så jätte mycket ni som va med och tänk en dag kanske det dyker upp ett videoklipp från kameran (jag måste bara finurla ut hu rman går tillväga först!)

I Morgon vill vi ha sol!


MVC

Snart bär det efter en skål med rabarberkräm och promenix med milton av till en extra koll på MVC, idag ska magen mätas eftersom den inte hade förändrats så mycket i sina mått sen sist gång jag (vi) va där. Hoppas på förbättring annars blir det en tripp till näl som jag har förstått det.

Idag är det 10 dagar kvar till bebis ska komma enligt alla beräkningar!


Det lilla extra

Jag läste igenom inlägget nedan och kom fram till att det ser ut som att jag inte alls trivs med magen, men det gör jag!
Det är bara det att längtan och nyfikenheten på det nya livet kryper på en med storm steg och därav lite gnäll.

Sen tycker jag lite synd om alla studenter och hoppas att vädret vill ändra riktning lite så de slipper denna kyla och blåst samt regnet man har lovat, för min del va inte studenten det roligaste jag varit med om, man har så höga förväntningar att det drar udden av dagen när den väl är där, men det härliga vädret vi hade, och som åren efter mig fram till i år har haft så önskar jag de som tar studenten i år detsamma för det gör dagen trots alla konstiga känslor till en dag att minnas. För  vem vill inte sluta ett kapitell i livet med en solig härligt varm sommardag!?


Skynda dig!

Igår va en härlig slapp dag med min lilla syster, fika hos henrietta och hennes jobb och fixade våra tågbiljetter till stockholm, sen satt vi mest hemma i soffan och bara jäste. Men väntan börjar bli lång nu och bara tanken på att det kan vara två veckor efter  beräknat datum som bebis vill säga hel till världen får mig att vilja skrika! Nu är det bara två veckor kvar och får jag bestämma så är dessa två veckor mer än nog, inga två veckor extra tack. Då kommer jag bli alldeles nipprig och stackars R kommer få lida av min tristress. SÅ LILLA NÅGON (majbjörn har vi släppt nu) SNÄLLA SKYNDA DIG!

Nu vill jag kunna ligga på magen och sova inte för att det är så himla mysigt men det är bättre än att vara en elefant som inte orkar vill eller kan vända sig om och byta sida när man sover!


Uppe med tuppen

Idag va det rallystart på dagen, R hoppad up ur sängen mer surmulen min och insåg att han försovit sig, skönt tänkte jag nu fick han lite sovmorgon! Dessvärre leder dessa sovmorgonsdagar till att JAG, trötta, jag, stackars mig får upp och hoppa och skippa sovmorgon eftersom jag tycker synd om R som stressar runt för att hinna till jobbet. Summa sumarum, det är helt klart värt det att vakna och hjälpa R i dessa stunder så han slipper stressa, plus att min dag nu är startad, solen skiner, min smarriga rabarberkräm står på spisen och vill jag så kan jag gå å vila lite till innan milton i panik måste ut på promenad, HÄRLIGT! =)