Sommar och sol!

Så va flytten igång, eller ja det har den ju egenltigen varit nu hela veckan och då trots att inte en ända kartong har förflyttats från punkt A till punkt B... UNDERLIGT!  Jag är full med färg, från topp till tå och har därmed också fått mig ett bara vackra silvergråa strimmor i håret. Det snackas om ålderskriser, men jag undrar hur jag ska överleva detta, 21 år och typ 345 dagar gammal och grå hårig, det är ju ingen kris utan ren fakta.... Hmm.. Förhoppningsvis försvinner mina silverslingor inom kort, kan man göra Peeling i håret??

Lägenheten börjar likna nått, det är golv och måla kök som är nästa stora projekt och sen har vi faktiskt bara bebis och datarum kvar att ordna med! HÄRLIGT! 

Nu bär det av Till MVC, ska bli spännande och se hur normal jag är idag! nu är det bara 6 veckor kvar så himla spännande, när ska vi förstå att det faktiskt är nått annat än bauta gaser som rör sig där inne!?

UT OCH SOLA MED ER, FÖR DET HAR INTE JAG TID MED, SÅ NJUUUT!! Här ska målas och fejas in i sista sekund!



På väg till banken!

Nu är gamla lägenheten redo att lämnas, och om två timmar ska vi till banken för dom sista papprena och för att få nycklarna! Sen bär det upp till vårt nya hem för att börja tapetsera med min kära morfar som ska hjälpa mig idag (och förhoppningsvis någon mer dag!).


Igår fick jag mig en riktig funderare, jag av ute och med min R när vi såg en man ligga halvöd mitt på trottoaren vid en korse. Hjälpsamma som vi är så gick vi fram för att höra hur mannen mådde, först utan någon reaktion överhuvudtaget, men sen vaknade han till slut till och det visade sig att han va alla annat än nykter. Han verkade må allt annat än bra så vi slog numret till SOS för att höra hur vi skulle hjälpa honom.

R som då stod i telefon med SOS fick svara på en massa frågor om dittan och dattan för att dom skulle få koll på läget ovch sen får han till svar att det ska skickas en bil av någotslag med en gång. R står kvar en kvart och väntar och inget händer. Sen går han till mig på jobbet dit jag har gått för ett ärende medan han väntade och är där en ungefär en kvart.
När vi lämnar jobbet så går vi förbi där mannen låg för att se om det hänt något nytt, och precis när vi är på platsen där han låg DÅ ringer ambulansen och säger att de är på väg ut ur garaget!! ALLTSÅ EN HALVTIMME SENARE!!!

Hur länge ska man egentligen vänta för att få hjälp?? Jag kan förstå varför människor på landsbygden blir oroliga och rädda när ambulanser, brandstationer och polisstationer läggs ner hos dem, när det tar en halvtimme för dem att hjälpa en nästintill okontaktbar man liggandes på gatan i stan får hjälp först en halvtimme efter att man ringt. Och hur mycket vågar/ kan man göra som privatperson i ett läge som detta? Många människor går bara förbi när de ser människor ligga på detta vis, och det kanske inte är så konstigt när man ser att ändå inget händer?

Detta är ingen kritik mot något speciellt utav SOS väsendena, utan en reflektion kring hur det verkar fungera, och jag tycker det är trist för jag vill tro att då jag ringer ska jag få hjälp och det fort efter att jag ringt. I detta läge känndes vi bara ignorerade och allt vi ville va att hjälpa....



Nu blir det Frulle, med extra laddning inför en aktiv och fullspäckad dag!


Flytten är igång!

Jihoo! Nu bär det snart av till vårt nya hem, igår fick vi hem våra tapeter och vi fick även packat ner nästan allt som går att packa ner! Så nu lever vi i lådor och resväskor. På måndag får vi nycklarna och sen börjar flytt med tapetsering och massa bärande, och så klart lite städ också.... det sist nämda är väl inget vi direkt längtar efter, men det är bara att bita i det sura äpplet!

Förmiddagen igår spenderades hos Emmy ute på orust land i ett väldans härligt solsken! Vi tog oss en härlig promenad och diskuterade alla världens viktigheter (skvaller och sånnt ni vet), himla trevligt var det iallfall och det är alltid lika kul att se vad som har hänt med deras lilla hus sedan sist jag va där! DET HAR BLIVIT JÄTTE FINT! Efter Emmy hämtade jag hem min kära Man från jobbet och sen var det helt enkelt bara att sätta igång med flyttgörat. HÄRLIGA HELG!

Eftersom vi firar ett år på Söndag jag och min Man så bestämde vi oss igår för att ha lite mys redan igår på kvällen eftersom vi inte vet vad vi måste göra inför flytten på söndag, så vi lämnade allt vad packning hette och köpte med oss räkor och aoili och tog bilen till skeppsviken för picknick i solnedgången! Lite romantik lyckades vi alltså med mot alla odds!

Nu bär det av till jobbet kom och fika, och njut av solen åt mig och alla andra som inte får lov till detta denna härligt underbara dag!



Emmy va flitig och studerade lite innan promenaden! Duktigt duktigt!




Och jag tittade flitigt på!



Milton va så klart med och njöt av solen!



Våren är här!



Jag försöker få lite brun vår fin färg på min kropp, det går sådär!



Glassigt värre! Fika och saft i stora lass på emmys balkong! =D



Min Älskade R, laddar inför eftermiddagen med en hamburgare som till hans stora sorg inte va från Burger king!


sen lämnade vi detta,

Tillsist så lämnade vi allt detta bakom oss, för en romantisk kväll i solnedgången!



<3






 

Lite fin fina bilder kan jag också bjuda på en dag som denna!



Min Kula till mage är inte så stor, men milton är inte heller så stor och kom i förra veckan på att den är en perfekt hylla att vila lite på när matte pluggar eller sitter vid datorn !



Haha, sådan matte sådan hund, Himla söta är vi om jag får säga det själv !



Gårdagen stod i pluggets tecken, och Hoj va taggad jag va! Efter en fika med Annsofie mitt på dagen så hittade jag skrivar andan igen och hipp som happ så va jag efter ett par timmars skrivande KLAR!



I ett försök att få en bild på magen blev det lite ego bilder framför spegeln! Detta är min lilla kulla nu i vecka 32+4!



Majbjörn i egen Högperson! fortfarande i vecka 32+4!


Helgen nalkar!

Fredag morgon och jag och mina djur är på topp! Trixie har försökt väcka mig ett bra tag nu och mitlon vill helst bara sova vidare, men nu är vi tillslut uppe allihop! Om en liten stund ska jag och min hund ta bilen till Orust och hälsa på Emmy och när vi åker därifrån ska vi hämta upp Richard från jobbet och sen är det ett faktum, HELGEN ÄR HÄR!

Vi har massa att göra i helgen, dels ska vi förbereda för flytten, packa, skruva ner, Städa, städa och städa. Detta ser jag verkligen fram emot, med en stor SUCK! För visst är det kul att flytta men den där pack biten kan väl ändå sköta sig själv?
I morgon ska det jobbas, förhoppningsvis är det sol och massor att göra! Så kom och fika vet ja!

Och sist men inte minst, på söndag firar jag och R ett år, och något annat datum eller så firar vi två totalt oromantiska människor inte, men denna dag är vi nog lite sugna på att hitta på nått tillsammans. Känner jag oss rätt hamnar vi på IKEA, haha, ni hör romantiken i luften eller hur!?

Gårdagen blev en riktig succe, en tenta del är färdig, dock ska den inte in och redovisas fören 12 Maj, men nu när den är klar är det bara att börja på nästa del, den som ska vara inne den 26 Maj, när jag är klar med dessa är Bebis välkommen. Men jag ber till Gudarna att Majbjörn kan vänta till jag är klar med skolan iallafall, men vem vet!

Jag fick också klart ett seminarie och läst och skrivit om litteraturen så jag nu kan ta mig med gott samvete till Emmy och henne sköna Ö! 

Än så länge är det dimma som tusan, men dom har lovat mig sol å det Tror jag på!

Våldtäktsmän...

Sitter och kollar på nyhetsmorgon och med detta så klart nyheterna, ett vad jag har kommit på jätte bra sätt att komma igång på morgonen. Man blir uppdaterad av Vad som hänt runt om i världen, nya forskningsrapporter, ekonomin, Mirakelbebisar och våldsmän/kvinnor av olika slag. Nyheter är kanske inte det roligaste att starta dagen med men jag gillar att fundera över världen och hur den egentligen funkar och på detta vis får jag med en gång en funderar start på morgonen.

Denna morgons stora fundering utgår i från nyheten där en man är anklagad för att våldtagit och tvingat unga flickor att posera mer eller mindre naket framför webcameran. Våldtäckt och andra former av förgripelser är hemskt, det är avskyvärt och jag har egentligen svrt att sätta ord för hur jag känner inför de människor som kan uppleva någon form av upphetsning utav att beröva kvinnor och flickor på deras frihet och kvinnlighet på detta vis. Det är för mig helt ofatbart. Ofta skyller man på kvinnan, hon har för utmanande kläder, kjolen va så kort så jag trodde att hon ville? Hur går detta till? Vad säger en kort kjol om en kvinnas attraktion till en man? INGENTING! I så fall så skulle hon vara atraherad av varje man som tycker att denna typ av kläder är sexigt, utmanande och upphetsande. Men långt ifrån alla män är våldtäcktsmän.

Nästa fråga jag ställer mig kring denna nyhet är hur mannen via internet kan ha TVINGAT, dess minderåriga tjejer att ställa sig framför webcameran? Att han kan ha förgripit sig på dem vid personligt möte med dem, och att vid fysiskontakt kunna förgripa sig det förstår jag är möjligt, sorgligt med sant. MEN hur kan man vara mistänkt att ha tvingat någon att posera framför camen? Även om det är unga tjejer som denna man är skyldig till så finns det väl ändå ett ansvar hos föräldrar, skola och andra instutitioner att informera om internet och vad man ska och inte ska göra där. Man behöver ju inte och bör inte gå med på det man på andra sidan skärmen säger. Att man här kan uttrycka det som så att han har Tvingat dessa tjejer, känns snarare som okunskap hos föräldrar och ett missat steg i sin information och sitt ansvar som förälder att se till att sina döttrar inser alvaret i denna form av fenomen som finns på internet och som under åren ser ut att ha uppmärksammats allt mer. 

NEJ jag står absolut inte på våldtäckt männens sida, som jag sa tycker jag att det är avskyvärt hur någon kan förgripa sig på detta vis på någon, och vad för straff som vore rimliga ska vi inte diskutera heller. MEN som förälder och skola, som båda är delaktiga och har mer eller mindre ansvar för att informera och se till att unga tjejer och killar inte hamnar i dessa situationer då de sitter vid datorn, finns det inget man som förälder kan göra för att undvika dessa situationer? Eller är det med detta ämne som med så många andra ämnen Tabu att diskutera och prata om? 


  
Annars ser jag ljust på denna morgon och dag. Solen skiner och en glass hägrar! Min katt har gått från en sur lite bitch till en mjuk liten mystjej! Hon har sovit hos mig och i princip på mig hela natten och kurr kurr så mysigt det är! Nu är det dags för frukost (eller som jag inte får säga för petter FRULLE).... jag gillar frulle och efter frulle blir det plugg, promenad och sol! HÄRLIGT!


Rökning...

Till ett många gånger omdiskuterat ämne, Rökning. Det är lagligt i sverige och förmodligen över resten av världen också att sysselsätta sig med denna "pinne", och jag vill inte här påpeka dess farlighet eller försöka få folk att sluta. För egentligen behöver jag bara få skriva av mig då jag som passiv rökare tycker det är så frukatansvärt äckligt!

Jag kan vara ute på promenad i godan ro och njuta av det härliga vädret, när en doft plötsligt närmar sig och jag plötsligt upplever känslan och smaken av att ha en cigg i min egna mun, på grund av andras "rökångor", och den där äcklade känslan fyller mig. Eller de gånger man går in på köpcentrat och i ett sista andetag innan man kommer innanför dörrarna får lungorna fyllda av ett moln, av just det, någon annans rök. Ni som vill röka visst gör det, men snälla ställ er där det inte behöver påverka alla andra, måste man stå utanför entren? och varför måste man alltid sitta mitt i uteserveringen när man stoppar denna pinne i munnen? Om man vet med sig innan att man ska röka kan man då inte ta ett bord lite i utkanten? Som rökare väljer du själv att stoppa pinnen och dess rök i munnen, som passiv rökare får du snällt ta emot, och du har i princip inget att säga till om. Och hur fräcsht eller trovärdigt ser det egentligen ut när du som läkare, eller sjuksköterksa ställer dig i ett av båsen utanför sjukhuset för att ta dig ett bloss i din läkaruniform?

Bara en liten tankeställare, från en passiv rökare till er som själva väljer att stoppa pinnen i munnen. Min lärare på lågstadiet var inte den trevligaste människa jag mött alla gånger, och hon tyckte nog ungefär det samma om mig, men en sak lärde hon mig och det är ett ord på sex bokstäver... HÄNSYN! 


Nog om detta. Nu ska det Pluggas å skrivas så det står härliga till, förhoppningsvis kan jag kanske få en liten serie stund så småningom också, MYS!

Har även varit hos kusin Elin och klippt mig plus fixat slingorna i håret och jag är än så länge hur nöjd som helst!



 

Önskelista...

Ännu en helg har nått sitt slut och hu va fort det går å ush va tråkigt det är i slutet på månaden när man känner att plånboken blir allt lättare, men OJ va saker vi har hunnit med och massa härliga människor vi har va hunnit träffa! 

I Fredags had vi slapp kväll, vi åt godis (jag vet evelina, jag sa att jag skulle följa med dig i din kamp mot sockersuget.. men prata går ju!), jag åt även massa god feta ost, självklart gjort på pastöriserad mjölk, härligt marinerade vitlöksklyftor och Underbara cocktailtomater (SMASKENS)! till detta va det Mys med R till så ska det låta! 

Lördag hade jag en dag på jobbet som inte var som den skulle. Jag ska inte säga för mycket om detta då det bara gör mig arg, men trist är det när man blir lämnad ensam och inte kan ge kaffesugna gäster den service man önskar. Kvällen avslutades i göteborg med våra kära vänner och ett par engångsgrillar i Slottsskogsparken, det va lite kallt men vad gör det i gott sällskap! Ganska tidigt begav vi oss hemmåt, på grund av mig, Trötter. Trötthet är nog i princip det ända jag hittils kan få lov att gnälla lite under graviditeten, om man nu ska ha något att gnälla över.  

Idag har det varit full fart scones till frukost (hemma gjorda så klart!) Mycket goda ska också tilläggas, sedan tog vi skodan mot Landet till Frida och Tomas. Här lämnade jag av ett par öl och Richard och milton och åkte med Frida till hennes klass kompis där vi införskaffade massa kläder till bebis, lite annat bra att ha och ett jätte fint skötbord! Jag är Supernöjd och Nu vill vi att bebis ska komma! Åter hemma hos Frida och Tomas blev det grill, massa olika såser som Frida smällde ihop och en härlig promenad! TACK för en härlig helg allihopa! 

Det har varit dåligt med bilder i helgen, men Petter och Min Kära Man får stå som symboler för hur trevligt (eller ska jag säga mysigt?) vi har haft det! 


Nu till Ämnet, Önskelista...

Om cirka en månad fyller jag 22 år (ni som vet är det dags för åldersnojja?? ) och som alla andra år när man fyller eller firar jul eller annat så önskas utav nära och kära en Önskelista, VARFÖR undrar jag? 

Svaret är ju så klart "för vi vill veta vad du önskar dig så du kan få några presenter", och jag börjar ungefär nu i disussionen brainstorma till de som vill höra vad som önskas. Dilemmat i denna diskussion är att det jag säger oftast är "så himla tråkigt", "det vill vi inte köpa det är ju inget kul" och så vidare. MEN varför ber man då om denna lista? Om jag Önskar mig en viss sak å den i andras ögon är tråkigt vad spelar det för roll, det är ju jag som vill ha det? Och då borde det ju inte spela någon roll om andra tycker det är tråkigt eller ej. 

Så i år har jag bestämt mig, jag gör vad pappa har gjort i alla år och säger JAG ÖNSKAR MIG SNÄLLA BARN, för i år hör ju även jag (så småningom) till genren förälder.

Hoppas alla blir nöjda över detta och önskas en lista med lite tråkigare saker på så är ni välkomna att fråga, jag har ett par förslag på lut, för vem tackar nej till ett par presenter. =) 




 

Vilken härlig dag!

Hemtentan är färdig, förutom redigerings biten, det får bli uppdrag helg, solen har skinit hela dagen å värmt våra vinter trötta kroppar, bebis sparkar för fullt och jag å min kära Vovve har hunnit med en tur till Evelina, Liam och Bosse i dingle!
Vissa dagar är bara till för att njuta och idag har verkligen varit en sådan dag! HÄRLIGT!

Va nere en sväng på Jobbet idag också och nu är vår efterlängtade uteservering där, så nu alla kaffeälskare kan ni komma till på espresso house i Uddevalla för en smaskig kaffe, kaka eller smörgås, eller varför inte allt på samma gång!

SOL UTE, SOL INNE, SOL I HJÄRTA SOL I SINNE!

Mår man bra och känns livet bra kan de mest regniga dagar fyllas med solsken!

Hoppas ni har haft en lika härlig dag som jag!



Milton Och Bosse på bästa promenad humör, det va så härligt att gå att det tog flera minuter (kändes det som iallafall att få de små busarna att sitta så här fint! =)



Fina evelina, som även var min Guide runt i dingle, där det minsann finns både Lamadjur, grisar, hästar och grodor! TACK för en härlig dag och promenad! =)



Och en bländande vit, Härligt gravid jag!   

BÄST! <3


Tro det eller ej men han blir trött också! :P


Tjockis!


Millis!


Bebis!


Sötnos!

denna bild är för alla som tror att han inte kan sitta still :P

Bus Milton på grönbete!


Påsk fint, snart kanske det ser ut så här på riktigt i trädgårdarna!


Trixie bus gosar sig i solen!


Påsk

Sådär, nu är påsk helgen över och vem kan klaga?! Underbart väder har det varit, Godis får alla äta denna helg (inga undantag, denna helg får INGEN hål i tänderna) och så vitt jag vet har påskkärringarna tagit sig ganska obemärkt förbi på sin färd till blåkulla. Det sist nämna är kanske lite trist för visst är dom små kärringarna ute på stan ganska så söta! Idag går vi in i vecka 32 i graviditeten och det är 62 dagar kvar till "dagen D", om ultrljudsdamen hade rätt vill säga, men det får vi allt hoppas! Men OJ va fort det går, det kan nog inte sägas för ofta! Men det känns trots allt som att vi har ganska bra koll på läget, snart är det dags att flytta och piffa till nya lägenheten, barnvagnen får vi hem i samma veva som detta och sen är det bara att vänta! Lite skola ska vi hinna med där emellan också, sitter just nu med en tenta i pedagogik och ledarskap, ett Kul, intressant och ibland upprörande ämne men detta har ni ju redan fått ta del av. Idag har vi sista seminariet i denna kurs så vem vet ett lite upprört inlägg kanske kommer senare, vi får se, vi får se, är ju synd att gå in med inställningen att det ska bli upprörande redan innan vi är där, så jag släpper den tanken nu! I helgen hade jag världens bästa Vovve, han älskar våren och har kunnat springa runt lös å busa ute på landet, att se en lite "stabo" till hund få busa runt i det fria är så underbart och en verklig frihets känsla! Ha en toppen dag (jag hoppas fortfarande på solsken)!

GLAD PÅSK!


Glad påsk på er allihopa!

Sitter en dag som denna och skriver på en hemtenta innan jag ska iväg till jobbet för hela TRE timmars arbete, känner mig mycket redig! Dagen ska vi sedan avsluta med påskmiddag och förhoppningsvis en härlig promenad hos mormor på vårat land.

Jag måste får skriva om vårt besök på MVC i torsdags för jag blev så himla possitivt överaskad! Richard va med och som diskussionen har lytt kring blivande pappor på MVC så är det att det allt som oftast hamnar i en titta på situation där de knappt blir tilltalade eller direkt reflekterade över alls.
 
MEN ICKE! Min Barnmorska hon är super bra på att låta bli detta (för det allra mesta iallafall) men hon frågar och pratar även med R och det är så himla skönt, för denna Babylycka är ju minst lika omtumlande och undrande för honom som för mig. Vi båda ställer oss ofta frågan när man egentligen ska förstå. Är det när bebis väl är ute eller gör man det kanske aldrig helt och hållet? Längtar gör vi iallafall och igår va vi å köpte madrass till Majbjörns säng!

GLAD PÅSK!

Mer påskkärring än så här blir det inte :P



KRAM!

London!





RIchard laddar upp på väg ner!

¨

Familjen Olsson/Gustavsson
 


Bebisen fick sin första nalle utav flygvärdinnan, som minne av första resan!

Gulligt av dem tycker jag!



Fina jag i London haha =)
 


Big Ben, Jag och Filip



London Eye



Världens bästa får avsluta denna Bildvisning! Världens bästa man! <3

Härliga, underbara Vår!

Nu va vi hemma på gatan igen efter en toppen semester, vila har det inte varit mycket av då vi har promenerat i princip hela dagarna, så egenltigen är vi nog nästan tröttare hemma igen från semestern än vad vi var innan vi åkte, men som jag tänker när jag tar trapporna i skolan "det är bra för celluliterna".

I London va det lika mycket vår som här, fast lite till, men den härligaste våren är ändå den svenska, det är så himla härlig luft här hemma, bara ett fåtal människor som går runt med ciggen i högsta hugg och mycket mindre bilar än i London. Borta bra men hemma bäst helt enkelt.

Richard fick shopp slut på lite pengar, jag också men han vann den ligan, jag köpte urgulliga kläder som bebis ska ha när vi åker hem från BB och ett par snygga silvriga adidias skor som jag ska ha i sommar! 

Nu är det bara 10 veckor kvar till bebis ska komma till oss och jag längtar! Vill flytta å få klart allt nu så vi kan njuta av allt nytt och härligt i sommar sen till hösten ska jag försöka fortsätta mina studier, men då på halvfart och jag tror att vill man så kan man. Det är iallafall värt ett försök, blir det jätte jobbigt så får jag helt enkelt tänka om, men planen är fortsatta studier och det känns faktískt riktigt bra och jag är super inspierad och motiverad att prova detta.

Dagen idag har varit skola och sen promenad med Evelina och hennes vovve Bo, Härligt! Nu ska det pluggas vidare, i morgon är det seminarium och jag ska till och med åka till skolan tidigare för att sätta mig och plugga i bibblan några timmar effektivt!

Livet är Toppen och lite London bilder kommer under kvällen eller morgondagen!
 
KRAM!


London

Så nu är det packar och klart! Är i Henån över natten eftersom vi ska åka så himla tidigigt och vi inte tyckte det va någon ide att ge landvetter betalt för två halvtomma bilar! Den som spar han har!

Hoppas ni alla har haft en härlig dag i vårsolen och att en god glass slank ner i era magar, ha en toppen helg och njut i solen allt ni kan!!  =)

Normal

begreppet normal använder vi nog allihop nästan dagligen i olika sammanhang. När vi pratar om Andra människor, om oss själva eller om vädret. I alla situationer kan vi i stort sett få in begreppet normalt, men vad är normalt egentligen?

Än en gång till skolan där ämnen som dessa är aktuella i stort sett under varje föreläsning, vad vi än diskuterar så kommer vi in på vad som är normalt, men problemet är här att vi egentligen inte vill använda begreppet då vi vet att det i sammanhangen oftast eller aldrig passar in. För vem är det egentligen som har rätt att påpeka och bestämma vad som är normalt eller inte?

I alla år har jag haft en Onormal, jag har varit för liten å lätt till min längd och jag har varit underviktig. Men för mig är detta normalt, jag har ju alltid varit sån! Sen den dag jag föddes har jag legat under det "normala" och på något vis har jag därmed blivit ett problem. Inte ett problem i den bemärkelsen att jag varit jobbig (visserligen har jag haft mina sådana stunder också) men problemet har i detta fall enbart berott på att jag inte är normal till vikten.

Än idag, 7 snart åtta månader in i Graviditeten vill de placera in mig på denna viktkurva, och gissa vad! Jag Låg under det normala! I och med att jag trots allt följer min egna kurva som så många gånger förr så va min kommentar till detta "Å va skönt! Då är allt som vanligt, helt normalt! " För i min värld är detta normalt, jag har ju aldrig platsat inom denna normal ramen innan så varför ska jag göra det nu?

Vad jag vill ha sagt är oavsett att vi alla använder oss av begreppet normalt, så är det nog främst personen man talar om som får stå för det sanna svaret, och möjlighvis för sin del stå för vad som i hans eller hennes värld är det normala. För olika saker är normalt för olika personer. Och trots min lite Onormala viktkurva under graviditeten (och övriga delen av mitt hittills 22 åriga liv) så växer min mage som barnmorskan sa "perfekt!" och vi mår så vitt jag vet båda väldigt bra!

Nu ska vi ut å promenera i det härliga vädret, än är det för tidigt för en glass, men ska solen lysa på detta viset hela dagen kommer det nog bli svårt att hålla sig ifrån kylboxen! I morgon bär det av till London, där vi förhoppningsvis ska klara oss undan några större demonstrationer! 

Kram på er! 

Vem är egentligen Normal?
Härliga sommar, här innan ute kväll i Turkiet, med härliga vänner!
 
På promenad en Underbar vårdag i solen!


Världens bästa Vovve!



Lilla Magen I vecka 28!


Å lite större mage i vecka 29!