Gott nytt år!

Nu har det varit blogg torka ett bra tag, vi har haft semester här hemma, inget jobb för varken mig eller Richard och inte en massa andra måste heller. Har varit riktigt skönt att bara vara och mysa här hemma med lilla familjen! Nu ska jag iväg till jobbet några timmar, sen bär det av till dalslands djupa skogar för tre rätters middag och nyårs firande. Idag är det 56 dagar kvar till Egypten.... å va jag längtar!

Ha en riktigt trevlig kväll, Drick lagom och akta er för raketerna!

KRAM!


Julen

Så va juldagen här, den bästa av alla dagarna. Allt är i princip stängt och världen sover för en dag. Vi sover mer eller mindre också går runt och gör ingenting, bara njuter av att ha en helt ledig dag utan krav tillsammans.

Gårdagen va finnemang, Mycket god mat, jätte fina klappar fick vi alla tre (Oliver har numera en Bobbycar med släp som står redo för en tur!) och vi hade helt enkelt en jätte mysig och trevlig kväll tillsammans med nära och kära! Imorgon bär det av till mamma och pappa, där vi ska fira jul med dom, Syster+gubbe och mormor Majsan och morfar Bengt. Men först ska jag jobba! SÅÅ, alla ni där ute som är lite trötta på julmaten och vill ha något gott tillsammans med alldeles perfekt varm, härligt doftande och utsökt kaffe (latte eller capuccino) eller vad ni nu är sugna på, kom ner till oss på jobbet OCH NJUT! 

God fortsättning, Önskar Jag! 


Pengar på Kontot!

Lyssnade på vad telefonbanken hade att berätta för mig idag! Underbart, med lön på kontot, Å ännu underbarare blev det hela när jag insåg att alla mina julklappar va inköpta och att maten de närmsta dagarna förtärs på annan plats än i hemmet. HOHO, ytterligare några dagar att hålla hårt i kronorna med andra ord!

När julen är över är det däremot dags för sista betalningen av den efterlängtade resan, så då lär kontot lysa tomt igen. Men vet ni vad!? DET ÄR DET VÄRT!!! För Det ska bli så skönt att komma iväg och efter lite räkning på fingrarna så är det idag "bara" 62 dagar kvar, med andra ord bara 34 dagar kvar tills det bara är en ynka månad kvar!

Vi längtar!


Klappat och klart!

Nu är klapparna inslagna och snörade och Vi är redo för Julen!

Julveckan i punktform, Blir lite sväng och släng, men jag Tror vi kommer ha en super mysig vecka, med våra allra käraste!
  • Imorgon blir det Uppesittarkväll med bingolotta, hemma hos mami och papi.
  • Självaste julafton blir i henån hos svärföräldrarna, Richards små kusiner mfl.
  • Juldagen ska vi försöka njuta av ledigt.
  • Annandagen blir det åter till färgelanda för att jula med mamma, pappa, frida, tomas och mormor och morfar.


Nada

En dag att göra ingenting. Precis en sådan dag har vi idag, hittills har vi inte gjort något särskilt alls, mer än det allra nödvändigaste, äta, sova, kissa milton. Sen hade vi besök av min mormor, morfar och Morbror också som kom på lite fika, så Helt ingenting ska jag inte säga. Men efter att dom gått återgick vi till Nada igen. Och vad det är skönt! Ingen julstress här inte. Den kommer väl i morgon när vi kommer på allt vi "borde" ha gjort. Men tills dess fortsätter vi i denna Nadaanda. Nu blir det Film, Disneys askungen. MYS!

Julefrid

OjOjOOOJ, va mycket folk det va på torp igår. Jag tänkte vara smart och åka dit mitt på dagen NÄR ALLA ICKE MAMMALEDIGA SKA Jobba, men INTE! Fy tusan va mycket folk. Jag va lyckligt vetande om att jag bara hade en julklapp kvar att fixa, plus lite mat till hemmet, men när jag upptäckte att jag fick parkera så långt bort som möjligt ifrån maten så försvann lyckan ganska fort. Men inget som denna super morsan inte fixar så nu är maten klar (lite julfrukost) och dom sista klapparna. Nu ska det bara köpas papper så att vi kan slå in dom också! Vad tror ni om att slå in med tidingspapper, Som en fortsättnings del på mitt miljötänk?

Jag tycker det är en bra ide och framförallt så slipper jag att åka till affären en gång till.

Julefriden börjar helt klart infinna sig, i morgon jobbar R halvdag och sen har han julledigt!

Helgen som varit

Det har varit dåligt med bloggande i helgen. Jag har varken haft tiden eller lusten att sätta mig ner och skriva ett inlägg, det har varit fullt upp med jobb, fest och julstök. EN trevlig helg har det varit. Oliver sov över i färgelanda hos sin mormor och morfar lördag till söndag, så att vi "vuxna" i hushållet fick komma ut och roa  oss. Det blev förfest hos Björn som hade inflyttningsfest och när det va dags för kvällen att dra vidare tog vi faktiskt bussen hem och det va skönt att sova en hel natt utan bebis som ropar efter oss. Och detva skönt att få vakna den tid man själv känner är den rätta. Plus att vi mådde prima efter som utekvällen blev en ganska lugn sådan! Småbarnsförälder javisst!

Innan Oliver kom hem igår så fick jag julstökat här hemma. Städat och fixat och nu står granen så grön och grann i stugan Och helt plötsligt så infann sig julkänslan även här. Jag har inte hittat den innan. Köpt julklappar mest för att och stökat runt som en tok för att det är så det ska vara, men med granen fin och klädd och det härliga vinterlandskapet utanför så kan man inte annat än att känna julstämmningen krypa allt närmare.



                   Oliver på Babysim med pappa

                   



Nu ska dagen dra igång, en sväng till torp för dom sista klapparna och när Richard kommer hem ska jag skriva tenta. Det går inte fort framåt med den vill jag lova, men nu börjar det att likna nått!

SNÖ

finns det så mycket mer att säga om denna dag? SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖö, överallt är det snö. Mysigt mmen kaltt  å jävligt, den där snn för med sig en himla massa dubbla känslor. Milton drunknar i snön och lilleman får åka på armen eftersom det inte ät plogat.

Kalaset idag va jätte trevligt massa härliga barn och mammor och väldigt god tårta! Sen tror jag även att min lillkille börjar få små bissar i sin mun. Nu ska jag fortsätta tänka på snöööööööö och min stackars man som i morse vaknade med nackspärr. =(


Kvällsläsning!

Det är himla trevligt att se hur statistiken på bloggen kommer i rullning så här på kvällskvisten! Fortsätter ni så så lovar jag att rota reda på mer saker att skriva. Och uppdatera oftare. Nu har jag ett litet lager med Oliver bilder på G också. Han växer så det knakar och på lördag ska han ha sin första sleepover utan mamma. Frågan är då inte hur han ska klara det utan hur hans mamma ska klara det.

Nej på riktigt så ska jag krypa ner under täcket nu, inläggen blir skummare och skummare för var sekund som jag  blir tröttare och tröttare. Godnatt kära läsare! =)

Ägglikör

Visste ni att det fanns en Ägglikör choklad bit i alladin asken? Det gjorde inte jag, och nu är denna Osåäckliga (de måste den ju varit) också borta! Jag va helt säker på att det va körsbärslikören som skulle dra sin kos med flygande mattan men inte då. Ägglikören blev det!

Så nu är vi alla uppdaterade på Chokladaskarnas praliner och dess vara eller icke vara och kan sova gott även denna natt!

Godnatt, sov som en katt! Om du inte får ro så ligg där och GLO som en ko!

(lite lustig rimramsa ändå som min mormor majbritt lärt mig, för katter sover ju knappt på natten, haha undrar om det är jag eller hon som missuppfattat
)

Lyxfällan

Programmet man kan se på med en skräck blandad förtjusning. Jag blir livrädd, när jag ser hur lätt det är att hamna på en fot vad gäller ekonomin och jag blir förbannad över hur folk i detta land (och andra ställen också) verkar ta det med en sån lätt het. Ett sms lån hit, ett kreditkort dit så va problemen lösta för stunden. Sen nästa månad när kraven kommer då börjar dom om proceduren en gång till. Tills en dag. Då kortet är spärrat, räntorna på sms lånen har skenat iväg til skyarna och man mer eller mindre är i personlig konkurs. Jag vill bara skrika till dessa människor, be dom vakna hur sin lyxiga fantasi värld och komma ner till oss dödliga. Men istället så faller dom och dom fallar hårt, men de har tur, för där nere står TV och tar emot dem, och med en kamera i fejjan kan man få vilken bank som helst att nicka snällt när deras nya vänner ekonomerna ska reda ut deras penga trubbel. 

Tänk om dom hade kommit och hjälpt oss med vår inte så problematiska situation, förmodligen hade vi blivit ekonomiskt oberoende. Men tänk vilken dålig TV det hade blivit.

I morgon ska jag och lilleman på barnkalas till Neo som fyller ett år, det va länge sen jag va på barnkalas, sisådär 15 år sen kanske?! Och ännu längre sedan va det jag fyllde ett år och ville ha paket, så vad önskar sig denna i morgon ett år storalilla kille!? Har ni några bra förslag så är jag mycket tacksam! för, JA, vi är ute i sistaminuten!

Snö

Jihoooo!! Jag tror minsann vi ska klä oss varmt och känna lite på snön idag jag och min påg! Visst är det härligt och kan ni hålla med om att julkänslorna blir allt mer påtagliga när man ser snön falla en knapp vecka innan jul!? Jag hoppas den kan få ligga, de senaste åren (iaf december månad) har ju varit helt kass. Barnen idag vet knappt vad en vit jul är och att det faktiskt ska vara snö ute för att kännas som jul på riktigt! Snö brukar vi ju få men inte förren februari mars, så nu ska jag gå ner på mina bara knän och be en bön till han där uppe om en snövit jul! Så att vi kan få visa våra barn vad en riktig jul innebär!

Kassta er ut i snön alla barn (och mammor med om så önskar!) 
 

Jag vill bli en stjärna!

Richard fick lämna rummet, han blev för irriterad, men själv sitter jag kvar och tittar på Tv4 program där man följer unga Pojkar och flickor som kämpar och lägger ner i princip all sin lediga tid på att nå sin dröm. Att bli en stjärna.

Jag tycker det är häftigt att se drivet i dessa barn, höra när dom själva berättar om sina drömmar och hur dom önskar att dom skulle kunna träna, tävla och vinna, deras egna drömmar. Däremot blir jag lite eller ganska mycket irriterad i de scener när reportern frågar barnen om exempelvis nackdelar och barnet tittar ner i marken svarar nått litet kort och så hör man istället pappan eller mamman redogöra huruvida man får väga för och nackdelarna emot varandra för att på så vis kunna bortse från det negativa OCH hitta "glöden" att kämpa mer. Man MÅSTE ALLTID HA MER! Men varför kan inte barnen svara. Är det för att dom verkligen tycker det är så roligt, eller är det för att dom är så inprintade i att allt vad livet handlar om är just detta, för att de är så unga att de inte hunnit sett eller gjort annat i livet än den sport som föräldrarna placerat dom i. Eller rent ut sagt att de inte förstår vad man hade kunnat göra annars? I vissa fall verkar det vara barnen som faktiskt gjort ett val, stått framför tvn och dansat och sjungit (böjning!?!), och i vissa av fallen är ungdomarna faktiskt så pass gamla att de själva kan ha fått någon egen erfarenhet av livet, utan att mamma och pappa har psuhat hela vägen (men istället blir det här deras små syskon som aldrig får se annat än en fotbollsplan).

Jag har själv spenderat mycket tid i träningslokaler, på vägarna och istallet. Men jag har gjort det själv, jag har medvetet gjort ett val och jag har efterhand fått välja plus att mina föräldrar aldrig har puschat på mig att göra mer än man orkar eller att vara bäst. Att vi har tagit hand om det vi gett oss in i har varit det viktigaste. Att skolan inte har blivit lidande. Ingen skola ingen häst har orden lytt hemma.

Kanske är det avundsjukan i att aldrig ha blivit stjärna som får mig att skriva dessa osammanhängande rader, men jag är idag lycklig som det är. Jag drömmer om att skrapa fram en stor vinst på triss där jag inte behöver offra hela mitt liv. Och jag tycker att barn trots sina (eller föräldrarnas) stora drömmar också måste tillåtas vara barn!  

PR trick eller generositet?

Det är konstigt hur vi kan tycka att någon som gör något bra, helt plötsligt gör något dåligt utan egentlig anledning. På reklamen kan vi för tillfället se hur Pojkbandet EMD har gjort en skiva som dom säljer och där viss del av vinsten går till de hemlösa i Sverige. En jätte bra ide! Hur mycket eller hur mycket lite pengar det är som går till saken är väl egentligen inte det vestäntliga utan att dom faktiskt gör något över huvudtaget! Och säkerligen vinner dom något på det själva också, men va fasen, vem  hade gjort det gratis!? INTE många och ändå har vi mage att gnälla över detta Så kallade PR trick. Utav alla sådana vi sett så är väl ändå ett av dom bättre sorterna!? Jag Önskar att jag hade haft mage att lägga en krona i byttan någon gång då och då, jag är dålig på det, Riktigt kass. Men jag ska fundera över det hela, kanske välja ut en särskild bytta att lägga den där bortglömda slanten i jackfickan, när jag stöter på den. 

Nu ska jag lägga ögonen på min tenta en stund. Tråkigt men nödvändigt. Pluggmotivationen är långt långt härifrån.   

Vilken dag!

Fy fasen va kul det har varit på jobbet idag! MASSOR att göra, glada människor och inte ett endaste litet strömavbrott! Helt fantastikst va roligt det är att jobba dessa dagar! I morgon är det visst jobb en stund igen vilket jag hade missat helt och hållet, men allt går att lösa och jobba vill jag ju så va fasen! Inget att hänga läpp för där inte! Sen bär det upp till Färgelanda för att fixa Richards frissa och andra bestyr. Planerna rullar på fast några timmar senare helt enkelt! :)

Idag har jag varit på jobbet som sagt och Richard är nu i göteborg på virus i bataljonen(!?) med sin far, han fick åka lite innan jag slutat jobba så min snälla Farbror och hans fruga Faster Annakarin fick som dom sa låna Oliver en stund tills jag kom hem. Det gick hur bra som helst inga sura miner från lilleman och dom hade alla tre haft en mysig stund tillsammans!

Nu ska jag fortsätta se På Robinsson och sörpla vidare på mitt te!

Ha en härlig kväll!


Motivation

Igår fick jag printat ner lite  till tentan som jag skrev. Det va himla skönt eftersom den börjar bli en såndär tung sten på axeln som inte riktigt vill trilla av. Skolan hittills i år har varit en STOR besvikelse, jag som va så himla taggad att fortsätta studierna igen efter en sommars mammaledighet. Bita tag i Svårare litteratur och gräv på Djupet i samhället, människorna som lever där, de beteendemönster vi kan se och urskilja i de debatter som pågår. Men ACK! Vilken besvikelse. Plötsligt är litteraturen tillbaks till vad vi läste på A-nivå och så är även de förläsningar som varit. Vi är plötsligt nere på begrepps nivå där vi (igen) ska reda ut vad de olika begreppen innebär och  vilket de syfte de kan ha i en diskussion. Motivationen är i bott. Och Tentan hamnar på en nivå utefter. Hur ska man kunna veta vilken nivå som är D-nivå, när föreläsningarna är på A-nivå?? Detta är kass, och jag ska nu göra mig i ordning för att dra iväg på ett ack så omotiverat seminarium. 

 

Glee och tentaplugg

Helt chockad av mig själv så har jag faktsikt fått pluggat lite ikväll, IMPONERANDE! Särskilt med tanke på att tentan om inte allt för lång tid ska lämnas in och att det dess för innan ska hinnas med både jul, nyår och dittan och dattan annat. Men pluggat har jag fått gjort och jag är ganska nöjd för stunden. Det ser bra ut!

Har under studietiden även kollat lite på fyrans nya serie, Glee, vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag gillar den nog. Eller jag gillar konceptet det är perfekt titta på utan att tänka tv. Om det inte hade varit för att all sång är mimad (det är növerhuvudtaget inte skådespelarna som sjunger ens lilla minsta) och dom dansar runt som om dom skitit i brallorna. Synd, men jag ska helt klart försöka komma ihåg att titta vidare. Det är lagom ansträngnins nivå på torsdag kväll. Nu väntar nyheter och väder, sen blir det nog sängen för min del.


Oliver

Denna lilla man har tagit mitt hjärta med storm. Han kom in i vårt liv och nu känns det som att han alltid har varit här. Tänk så mycket han har lärt sig och tänk så mycket mer han ska lära! Och tänk va mycket jag har lärt mig! Jag som knappt vågade närma mig ett litet barn för bara ett år sedan. Tänk om det skulle gå sönder! Nu har jag ett eget och än så länge är han hel och jag har lärt mig mycket! Bara en sån sak som att sätta blöjan åt rätt håll va fram till för 6 månaders sedan en hel vetenskap, idag går det av bara farten.

Idag va vi på BVC för vägning och mätning, läkarkontroll samt pandemix (!?) spruta. 7070 gram stod vågen på och 67 cm lång är min lille skit. Snart dags att städa ur lådorna en tredje gång!
 Sprutan gick fort och lätt utan några större sura miner. Nu inväntar vi biverkningar, men än så länge inget vi har märkt så förhoppningsvis kan vi komma iväg på Babysimmet i morgon. Jag får sitta på kanten pågrund av den dumma förkylningen men Oliver och Pappsen ska minsann få bada!

Nu ska jag stoppa lillen i sängen ladda tekoppen ta fram chokladen och invänta tv kväll/film kväll


Sjukling

Självömkan är just nu stor, fy tusan va det är trist att må dåligt. Igår va jag så nöjd för denna jäkla förkylning verkade ge med sig, likadant va det i morse, men nu jäklar tar den fart igen. Ush å fy och stackars stackars mig!

När andra är sjuka så tänker jag ASH! Hur jobbigt kan det va egentligen och så går jag vidare utan att tycka värst synd om personen  ifråga, men idag är det mig det handlar om och tydligen verkar jag ha en helt annan inställning till detta. Dock vet jag att hade jag haft jobb att gå till idag eller ett stort arbete i skolan att fixa med så hade jag utan problem gått dit, när jag väl är igång märker jag knappt av det lilla sjuka som gror, det är när jag  sätter mig ner, lutar mig tillbaka och bestämmer mig för att bara vara och kurera mig som det gör sig påmint. Tur för mig att det snart är lördag och dags för jobb igen med andra ord! 

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och komma på något smarrigt att äta till middag!  


6 månader

Det är synd om mig, jag har ont i halsen. Lite förkyning men inget mer och nästan ingen röst! SÅ JÄKLA TRÅKIGT! Inte för att jag önskar vara sjuk, men ska det va ska de va ordentligt. Så att man med gott samvete kan ta en dag under täcket, med en kopp te och kurera sig.

Grattis min lilleman som fyller 6 månader idag! Helt otroligt, kan nog sägas många gånger att Tiden går så himla fort! Kommer ni ihåg hur det va när man va liten och ett år kändes som en evighet. Man ville bara spola fram så man fick ny födelsedag, ny julafton, mer presenter, mer allt. Och fort skulle de gå. Nu vill man tillbaks dit till det tidsperspektivet och njuta.

Nu ska vi ut på promenad, sen blir det te för fulla muggar hela dagen.

Vad ska ni göra idag?

Nemas problemas!

Som jag visste så gick mormordagen som en dans! Det var ju som sagt inte Lilla Os sällskap som var problemet dagen till ära. Hans mormor har jag full tro på, Hon har ju fixat mig va tusan, utan det va min ledighet som va problemet. Men allt löste sig. Mormor och Barnbarn hade en mysig dag utan massa gnäll och jag lyckades koppla av, med ett härligt bad och lite serier. Ringa några ärenden och slappa framför tv-spelet tillsammans med min choklad! Summa sumarum så har vi haft en toppen dag och nu är vi hemma i Staden, där min älskade karl har fått diskmaskinen inkopplad. GÖTT!

Godnatt allihopa!

Oo, jag glömde nästan måste skriva några pepp ord också, Läste i Kusin Sannas blogg att hon fått på sig löparskorna och stuckit ut på en liten jogging tur, super duktigt!! Så fort min förkylning tillåter så ska jag också försöka ta mig åter till spåret. Men så länge får jag heja på dom som är duktiga och får tummen ur det berömda hålet. Så dagens pepp ord till dig Sanna, bra jobbat!

 
 
Rolle och Oliver! <3

Mormordag

Idag är det dagen D, olivers mormor och hennes väninna, även denna en mormor ska låna sina barnbarn och ha en mormordag. Ska bli skönt att ha några timmar i tystnad och lugn, men den där tystnaden tar snart över taget. Det är en sak nör jag är på jobbet så har jag fullt upp, och tiden räcker inte riktigt till att fundera över hur min lilla älskling har det när jag inte är där, men nu när det är helt tyst och jag inte har något särskilt för mig då blir det TOMT!

I morgon fyller Oliver 6 månader, tiden flyger iväg och jag undrar vad man gjorde av tiden innan vår skrutt kom!

Nu ska jag äta Choklad och försöka njuta av tystnaden och hoppas att min plutt och älskade mamma får en härlig dag tillsammans!


Ett hästminne

I hela mitt liv har jag varit i stallet. Jag har aldrig varit tjejen med fina naglar, för där har alltid legat lite häst och grott, äckligt, jajjemen, men det hör liksom till den där livsstilen på nått vis. För några år sedan så avtog mitt hästliv och jag har saknat det, men aldrig så mycket att jag kännt ett måste ha, utan mer en liten härlig, fast ledsam känsla när stall har åkt förbi bilrutan. För oj jag saknar det verkligen, alla dessa stunder! Nu har jag något helt annat och jag saknar det egentligen inte så mycket längre. Det är mysigt  och härligt någon gång då och då och som mitt liv ser ut just nu så är det alldeles perfekt! 

Igår kom min systers hästar hem till sitt nya stall, vi hjälpte henne att fixa och dona, passa häst medan den andra hästen hämtades hem och bara vara hästsällskap. Det va mysigt! Och det va skönt att gå och rå om sig själv i stallet, där och då saknade jag det kanske lite extra, för en stund. Jag blev lite sentimental och satte mig ner vid min gamla ryktlåda som frida fått låna av mig, Luktade på borstarna och mindes.

När även den lilla hästen hittat hem och bonat sig i sin nya box fick Oliver provsitta, och kanske att han någon gång blir en liten hästkille, vem vet. Morbror Tomas tror att det är Olja som kommer intressera. Alltså Motorer och trams. Pappa Richard säger datorer och Farbror filip säger hammare och spik.

Bild på Olivers första ridtur kommer så småningom. Idag ska sista julklapparna handlas och senare ska jag och son packa ihop oss för en övernattning i färgelanda. I morgon ska min mamma ha mormordag. Och förhoppningsvis är vår vän diskmaskinen på plats när vi kommer hem! Underbart! 

091204

Ho, ho, hoo, finns det några snälla barn? Känner ni också att tiden har börjat rull ifrån er? Helt plötsligt är snart ännu ett år till ända, julen är snart över och 2010 står för dörren. Inte för att det brukar ha större betydelse att det blir nytt år egentligen, nyårslöften är lite överskattade, dom hålls ju aldrig ändå, och festa kan man väl egentligen göra vilken dag som helst (så länge barnvakterna tillåter vill säga).

Jag hade jätte god tid med mina julklappar och jag är i princip klar, förutom tre, och dessa tre verkar synnerligen svåra att hitta. Som till mig själv ungefär. Det ända jag har sagt att jag önskar mig är ett förkläde. Och gissa vad jag får för kommentar då "det är väl inget roligt", som vanligt. Sen har jag även sagt att det är fullkomligt okej att bidra med pengar till vårt lilla hushåll. "Ge mig pengar eller ingenting alls" kom det ur min mun en dag... OPS! Fast som i tidigre inlägg redan är diskuterat så är julen för mig inte längre ett tillfälle att få julklappar, jag vill umgås, äta gott och vara tacksam för de som finns runt omkring mig. Fint va!? Men plötsligt så känns julen faktiskt som en dag att njuta över, och den där stressen som infinner sig hos större delar av folket på grund av julklapps stress och den härliga ekonomin som kommer ur detta julklapps shoppande, är ännu inte påtaglig i mitt hem iallafall.

Idag blir det jobb, hade från början även planerat in babysim men eftersom större delen av familjen hostar och rosslar så fick jag avstå. Känns löjligt att komma dit utan baby.

Ha en härlig fredag! Kram


NJUT!

Så, nu har latheten tagit över och vårt hem. Känns riktigt skönt faktiskt! Än har inte vår nya medlem till köket kommit hem. Det sker nog i eftermiddag någon gång, men vi hade tur många gånger om när vi skulle köpa diskamskiknen igår och sparade ungefär 500 spänn förutom den redan dragna rabatten Allt tack vare att dom hade anonserat fel pris i butiken! HOHO, tackar och bockar gör vi för det!

Jag är så grymt tillfreds med mitt liv just nu, det ända som gör det lite jobbigt att leva för tillfället är skolan som inte alls levt upp till mina förhoppningar, vilket gör att motivationen till literatur läsning, tentaskrivande och föreläsnings närvaro är LÅG. Men förutom det så rullar allt på. Jobbet är Grymt kul, och de senaste gånger jag har jobbat har vi haft riktigt mycket att göra, vilket gör det ännu roligare och dagarna hemma med lilleman är helt underbart mysiga!

Man säger till mig att inte ta på mig för mycket, utan stanna hemma och njuta av lilleman och denna tiden med honom, men tro mig jag njuter! Och varje gång jag lämnar hemmet och Oliver så känns det lite grann i magen men när jag kommer hem igen så Njter jag bara lite till! Man får ett annat perspektiv på lillkillen och man ser faktiskt hur mycket han utvecklas på ett helt annat sätt än när man är med honom 24/7!

Häromdagen va jag modell för elin på frisörskolan och hokuspokus så fick hon mitt hår att bli alldeles mjukt och fint igen, inte alls sådär svinto som det har varit nu ett tag! Tanken va att jag egentlgen vid denna färgning skulle göra slingor för att sedan låta håret växa och bli sin "egna" hårfärg igen, men nu blev det brunt en gågn till och jag trivs jätte bra! Så tack för Hjälpen elin! Och tack sanna och neta som Tog Oliver på en liten promenix på kullerstenarna medans jag satt i frisörstolen och blev piffad!

Nu blir der lite 90210, och som jag tror så ska Oliver och jag leka med Emmy och Caspian idag!


Vi har blivit lite lata

Idag om allt är som det ska vara när min Gubbe kommer hem så bär det av till torp. Vi ska kolla på diskmaskin för nu är vi trötta på detta berg som tycks bli högre och högre för var dag som går. Det spelar heller ingen roll att man gör nått åt det spränger det i bitar eller liknande för lika fort som det försvann så har det dykt upp igen. Förhoppningsvis hittar vi något trevligt, och tänk så mycket roligt vi kan hitta på på den tid vi annars varje dag lägger på att diska.

Jag har varit på jobbet idag och Min mormor och morfar har passat lilleman, och eftersom han är en sån solskens pojk och dom alldeles perfekta barnvakter (ni ser ju hur jag har blivit, och dom har nog varit med en del å lagt sig i den uppfostran Eller hjälpt till menar jag så klart) så det gick alldeles galant och kommer säkerligen att göras om fler gånger!