Kärlek


Sitter och tittar på lets dance å börjar bli irriterad! Hur mycket tjat om ett nytt kärlekspar kan det få lov att vara i ett och samma program? Stackars nykära stackare som inte kan få ha sin mysiga första tid tillsammans för sig själva.

Vilken tur att drömmarna man hade som barn om stjärnliv å stjärnglans inte gick i uppyllelse, jag trivs så himla bra som det är nu, det är alldeles alldeles underbart <3

Tack för alla fina kommenatarer!  


Ny start igen!

Ja, nu va det dags igen, jag vill börja skirva. Det händer så himla mycket saker överallt just nu, dels saker jag förstår, men också saker jag inte alls hänger med i. Rättvisor och orättvisor i världen. Men också saker i mitt egna liv men detta är mest possitivt och spännande!

Häromdagen va jag och Richard och skrev på kontrakten till vår nya bostad, en bostadsrätt, 3-4 rum och kök, med en jätte fin toalett och lite tapeter som behöver bytas ut, men alltså inga större renoveringar. Här ska vi flytta in 1 maj och det ska blir hur kul som helst! Inte själva flytten och lyften och städningen å allt som hör till, men tapeter och fixet och trixet innan vi kommit i ordning är desto roligare och jag längtar! Färg och tapet förslag med mera är därför jätte välkommet!

Här någonstans skulle det egentligen passa bra med en fin bild på min mage! Den börjar bli rund nu! Känns som att den växer lite för varje dag och räknade förut ut att det är bara 109 dagar av 280 dagar kvar! Så det är väl kanske på tiden att den börjar puta lite nu! Ännu en förändring i livet som är jätte spännande, men SÅ mycket att tänka på och planera!

Ska iväg på baby och barn mässan på lördag, mest för skojs skull, man kanske kan å lite rabattkuponger eller åtminstone tips på smartheter som man behöver (eller inte behöver) när den stora dagen är inne!


Men som sagt "bara" 109 dagar kvar tills den 15 juni, och sen kan det ju bli ytterligare veckor om vi har otur. Spännande och skrämmande, innan dagen vet vi ju egentligen ingetalls om"Majbjörn" som mormor kallar lillen, det ända jag vet är att det är en liten piggelin!  Och att vi väntar och längtar mer för varje dag som går!


Nu vill Jag ha sommar!