JIPPI!!

Han klarade det! Jag är super glad och Richard är ännu gladare, nu är det bara uppkörning kvar sen har jag chaufför! HÄRLIGT!

Flytten har gott toppen bra, trots värmen och nu har vi börjat plocka upp och få lite ordning på saker iallafall, känns toppen och lägenheten är toppen! Har precis målat om en byrå som ska stå i hallen tror jag lyckades riktigt bra, bilder kommer kanske upp på resultatet när den är placerad och klar!

en jobbdag kvar till semester och jag längtar!

Grattis Till RIchard idag också, det glömde jag i första inlägget! FY på mig!

Grattis till teorin! snabbaste tiden har du nog också, lite under 10 minuter, haha! :P


 

flyttat!

Nu har vi flyttat, bara en dörr längre bort men större har det blitt! Jätte fin är nya lägenheten och nu gäller bara att komma iordning här. Så klart har det varit helt sjuk värme och strålande solsken under flyttdagarna, och nu (idag) när man vaknar å flytten är någorlunda klar så lyser solen med sin frånvaro.... RACKARNS!

Nu ska jag till jobbet och ikväll blir det packa upp och packa ner, åker till gotland på lärdag, en veckas semester ska bli toppen!

Hade bäst!

Värme!

Idag skiner solen banne mig! Det är så varmt så man smälter bort, svätt kallas det visst... MEN, man ska ju inte klaga!
Så nu åker hund och malin och richard ut till bokenäs och lapar lite sol och njuter av värmen och det svalkande vattnet istället.

Ska ta med miltons nya fina flytväst å se om den funkar också tänkte vi HAHA =D

I morgon får vi Kanske nya lägenheten också, tänk om vi kanske kan få börja bära över grejer redan ikväll!
har bott i röran i alldeles för länge och nu vill vi få ordning och reda på saker igen, ska bli SUPER skönt!

Ny start!

Nu har jag länge läst andras bloggar, om både dittan och dattan, mest om livet och allt det innebär och jag tycker det är skoj, Kanske till och med lite lärorikt, eller intressant. Mysigt och ibland provocerande, Oavsett så får man nästan alltid ut något av det.
Därför bestämde jag mig för att återuppliva min blogg, och även jag dela med mig av delar av min vardag, kanske finns även någon som vill läsa om mitt, om inte så får åtminstone jag rensat mitt huvud lite, inget ont som inte har nått gott med sig!

"Det gäller att ha mod att vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är".

Det vill jag försöka hålla på i bloggen, den ska vara som jag är och ingen annan bara för att det kanske är så man egentligen anser att det ska vara!

Nu är det dags att sova lite, en ny dag i morgon med jobb och förhoppningsvis SOL OCH VÄRME!!

NATTI NATT!