Så va tre år slut!

Mitt liv går i tre års perioder, iallafall från det att jag började högstadiet har det se ut och nu hela tre år efter studenten så va det dags för ännu ett avslutat kapitell, min grundutbildning på människa, mångfald och arbetslivs programmet är avslutad, och jag kan om någon vecka skicka in ansökan om min kandidatexamen! lite stolt över mig själv får jag allt lova och planen är att till hösten under min mamma ledighet passa på att bygga på utbildningen till en magisterexamen, vilken inriktningen blir är inte säkert men jag har två alternativ, den ena blir åt socialtarbete och beteendevetenskap och den andra åt personal och kvalitetsutveckling, båda är lockande så vi får helt enkelt se vilken mina betyg kan erbjuda mig!

I och med avslutandet av denna tre års period går vi nu in i en ny, hur lång den är kan jag inte svara på, är så många mer än jag som är med och bestämmer det, men hur som helst så tror jag att det slutar i något himla bra!

Idag går vi in graviditets vecka 38, vilket innebär att bebisen är välkommen att komma när helst den behagar!
Hoppas ni alla mår  super bra, nu ska jag luta mig tillbaks med en härlig bok helt utan någon anknytning till skola och skolarbete! HÄRLIGT!!



På gamla gatan i stan hade man sopgubbar med lastbilar som hämtade skräpet, på nya gatan är det inlines som gäller =)



Richard har bestämt sig för att bli duktig på rullskridskor, så nu är det bara hjälm och lite skydd till handleder som saknas!



wihoo, Jag kan flyga jag är inte rädd! 



Mina fina rosor som jag fick av världens bästa Richard på min födelsedag!



Lilla magen här och nu i vecka 38!





Ooo så fint, men nu ska det allt bli skönt att bli av med magen, beach 2009 hear i come! haha drömma går ju alltid iallafall! :P

Slutsatser

Denna tenta tar kål på mig, jag tror inte den är särskilt krånglig i sig utan en viss JAG gör den bra mycket svårare än den är. VARFÖR!? Jo för jag har en så himla bra idé, jag har skrivit om idén och jag har fått ihop en jätte bra uppsats enligt mig själv. Men slutsatserna skiter sig totalt.... Det som annars är det lättaste i en uppsats, där jag helt enkelt bara kan ordbajsa som jag gör här och nu, har blivit det svåraste, krångligaste och mest invecklade, vilket resulterar i en Höggravid, super stressad och GRYMT irriterad Malin.

SNÄLLA! jJag är ju nästan klar, GIV MIG STYRKA!!

Tack!

I morgon fyller jag år, hela 22 år, och jag tror det är därför det regnar, alltså för att jag blir så himla gammal! Men vad gör det? Jag är inte ett dugg ledsen över att bli ett år äldre, i år är det så himla mkt saker som ska hända så jag tänker bara njuta så gott det går av allt nytt och denna nya ålder på hela 22 år! 

Igår firade vi mig med nära och kära, plus att vi fick visat upp lägenheten i ett lite bättre skick än vad den va sist gång de som redan hade sett den var här! Jag fick massa härliga kronor att köpa nya kläder för när den tiden är inne, en ny fin plattång , en exklusiv och super fin rouge till mina soligakinder och ett härligt bidrag till vår resa i februari, så tack alla som var här, dels för de fina presenterna men också för det mycket trevliga sällskapet!

Nu ska här försöka pluggas lite och snart kommer min kära Richard hem till mig efter en lååååång dag på jobbet! <3


15!

Idag är det exakt en månad tills bebisen är beräknad och vi börjar bli mer och mer redo för att få hem den lilla parveln, rummet är fixat, kläderna är tvättade och vagnen är hämtad. Det som saknas är att få hem vaggan och sängen men dom står i tryckt förvar hos mor och far, samt svärföräldrar så det är ingen panik med det! Däremot börjar det bli panik med skolan, en uppsats kvar och jag har en jätte bra ide att skriva om, och jag tror att slutresultatet kan bli riktigt bra bara jag får ihop tankarna och teorierna realistiskt på pappret!

Idag blir det MVC och sen ett par timmars jobb, sen ska jag hem och mysa med min man på vår balkong med våra nya fina balkongmöbler! 

Nu ska här städas och promeneras med milton ha en bra dag allihopa, det ser ut att bli ännu en underbart SOLIG DAG så NJUT! =)

Bugaboo!

Malin frågade vilken vagn vi köpt, och som titeln säger blev det en bugaboo. Än så länge är jag super nöjd men det är ju utan någon direkt erfarenhet va den. Vi håller på att öva i att plocka upp och ner den här hemma lite grann i smyg sådär, ska nog bli bra lagom tills bebis är här! Vilken tur att det finns manual till alla knappar och finesser som den har! Den är super snygg och nybäddad och färdig att börja rulla!






I söndags va vi en sväng på ikea och köpte brd och lite annat till vardagsrummet, så nu kan jag även bjuda på lite bilder därifrån! Saknas fortfarande tavlor på väggarna, men lite blommor, gardiner och nya möbler gjorde susen!







Och sist men inte minst är det dags att skriva lite om dagen, den har varit slapp, men jag har ändå fått gjort en massa, pluggat har jag gjort och ska nu fortsätta med. Va även ute på gården med mina djur och njöt av solen, träffade en dam sm bor i samma hus som oss och pratade lite med henne! Jag tror detta område kommer bli helt suverränt, men en dag är min dröm att få bo i ett av alla fina radhus som finns, fast som det ser ut nu så har vi lovat alla nära och kära att inte flytta på ett bra tag och det ska vi allt försöka hålla! Men drömma får man ju ändå eller hur!? =)



Solen är härlig men ack så trött blir man av den, tycker trixie som har slocknat brett ut sig i HELA soffan!

Ha en bra dag i solen!




Så motsägelsefull man kan vara...

För ett par veckor sedan skrev jag om det där med ålder och hur man utifrån denna i princip får en stämpel i pannan vad du kan/vet eller inte kan/vet. Idag i skolan hade vi seminarie, som alltid ungefär men denna gång spårade det ur totalt. Diskussionen var inte längre någon diskussion utan man pratade bara i mun på varandra, skrek över bordet och hade en allmänt hög och omogoen nivå på det hela, Och ja ni ser det. Jag placerade detta beteende genast i en kategori för omogoet eller om man vill säga så ovuxet. Åter igen vad är det som gör att detta beteende måste vara just ovuxet? Jag har sett vuxna älrde, "de där i 40 årsåldern" diskutera på detta vis också, och trots detta så anses det vara omoget.

Vad jag vill ha sagt är att jag inte är guds bästa barn själv och bara för att jag skriver en viss sak, behöver inte det betyda att jag till punkt och pricka lever så själv. Men det gör mig upprörd, och vad jag gör här är att reflektera över det som gör mig upprörd. Jag vädrar mina känslor, och just idag kände jag att jag i mina tankar gick emot min tidigare diskussion genom att placera ett visst beteende och sätt att diskutera inom en specifik kategori, som om det bara är "vi i 20 års åldern" som beter sig så...


Andra trevliga saker som hänt idag är mitt samtal med försäkringskassan angående min föräldrapeng, vilken ser ut att bli bättre än väntat plus att vi har fått hem Majbjörns barnvagn, som nu står bäddad och redo för långa härliga promenader!




Magen!

Jag glömde ju att jag dokumentera min mage! Är nu i vecka 35 vilket innebär att det bara borde vara fem veckor kvar dock kan man ju aldrig vara helt säker, men vi längtar som tokar och så här "stor" är jag nu!





Vårruset!

Jajemen, än en gång lyckades jag hamna på denna folkfest i den härliga staden Vänersborg! Denna gången dock under helt andra förutsättningar än andra år då jag varit något så när tränad och redo att springa mina fem kilometer i ett fasansfullt högt tempo! Njaa, kanske inte men jag har iallafall sprungit och varit allt annat än höggravid! Men va fasen varför ska en kula på magen hindra mig från en förhoppningsvis härlig promenad i solsken och sist men inte minst picknicken som kommer därefter!

Nu är flytten avklarad, det är massa saker att plocka upp och massa saker att slänga, trots detta så börjar lägenheten arta sig allt mer och idag kan ni därför få de utlovade före och eftet bilderna. Jag upptäckte när jag försökte ta dessa att det inte är så himla lätt att fotografera rum och få dem att utstrola den fulhet eller finhet de består i men lite tapeter och ett och annat hörn kan jag bjuda på. Vill ni se mer så får ni väl försöka lura till er en fika av mig helt enkelt! =D



Så här glad va min herre innan flytten, mitt i städ å flytt och packning!



vårt sovrum innan renovering, brunt är ju på tapeten igen och så även den "härliga heltäckningsmattan" men jag har inte tagit mig an det modet så bort med det helt enkelt!



Och så här fint blev det! Idag har vi gjort ett röj i sovrummet så det som saknas nu är lite bilder på väggarna och en snygga lampa men vi kommer sova som prinsar och prinsessor i natt!



Hallen har nu gått från "latte" till härligt blå tack vare min kära morfar! Så nu är det bara lite möbler som saknas! =)


Detta är "Rs rum" och bebis rum innan väggen och de nya tapeterna kom upp, och man blev hög av prickarna på väggen, ingen alkohol eller andra rusningsmedel krävdes alltså under denna renovering.... bra eller dåligt vet jag inte men de nya och enligt mig förbättrade resultater gör mig snarare hög av glädje än något annat!




"Majbjörns" rum fick denna fina tapet och en vit vanlig vägg! =) Nu är det bara Säng och allt som ska på plats och bebisen så klart! bara 5 veckor kvar! =D



"Rs rum" alltså datarummet blev svart och silvrigt! riktigt nöjd blev jag med detta rum trots att det är ganska litet så blev det inte alls för mörkt med alla mörka väggar! Det blev skitsnyggt! Man måste våga som mormor sa och visst stämmet det!? =)



Och sist men inte minst har vi köket, jag är super nöjd! Och det är nog för att det är jag som målat å fejat i detta rum! Super roligt att prova lite andra färger, på en vägg har vi skoltavel färg som man kan skriva på (den syns inte här) och en annan har vi en metallic färg, resten är vitt och snyggt! ME LIKE!!

WIHOO!!

JAG ÄR GLAD! Har fått reda på att min provanställning blir en tillsvidare anställning! Vilket innebär att jag får lov att jobba kvar efter mammaledigheten! Planen är att jag ska kunna jobba någon dag i veckan redan till hösten, vilket faktiskt känns helt toppen bra, då får jag in lite pengar och Mr R får lova att vara lite pappaledig! Så himla skönt!

Dammet börjar lägga sig!

Nu har alla möbler flyttats och alla ny tapeter och golv hamnat på plats! Det är härligt att slippa stå mellan två hem vilket vi har gjort nu i ett par veckor, men oj så här är rörigt. Alla saker ska på plats och tavlor ska upp och katten ska lära sig vart lådan står... PUST!  Men som sagt nu är vi på plats och det är trots allt HUR SKÖNT SOM HELST! =) Tack alla nära och kära som har hjälpt oss denna helgen, utan er hade vi fortfarande lunkat runt i totalt kaos på någonannans äckliga heltäckningsmattor!

Bilder ska jag ge er, måste bara leta reda på kameran först, före bilderna är tagna men efter bilderna ska tas, SÅ HÅLL UTKIK!

NU bär det av på medarbetarsamtal och sen ska det nog försöka pluggas en aning!