Härliga, underbara Vår!

Nu va vi hemma på gatan igen efter en toppen semester, vila har det inte varit mycket av då vi har promenerat i princip hela dagarna, så egenltigen är vi nog nästan tröttare hemma igen från semestern än vad vi var innan vi åkte, men som jag tänker när jag tar trapporna i skolan "det är bra för celluliterna".

I London va det lika mycket vår som här, fast lite till, men den härligaste våren är ändå den svenska, det är så himla härlig luft här hemma, bara ett fåtal människor som går runt med ciggen i högsta hugg och mycket mindre bilar än i London. Borta bra men hemma bäst helt enkelt.

Richard fick shopp slut på lite pengar, jag också men han vann den ligan, jag köpte urgulliga kläder som bebis ska ha när vi åker hem från BB och ett par snygga silvriga adidias skor som jag ska ha i sommar! 

Nu är det bara 10 veckor kvar till bebis ska komma till oss och jag längtar! Vill flytta å få klart allt nu så vi kan njuta av allt nytt och härligt i sommar sen till hösten ska jag försöka fortsätta mina studier, men då på halvfart och jag tror att vill man så kan man. Det är iallafall värt ett försök, blir det jätte jobbigt så får jag helt enkelt tänka om, men planen är fortsatta studier och det känns faktískt riktigt bra och jag är super inspierad och motiverad att prova detta.

Dagen idag har varit skola och sen promenad med Evelina och hennes vovve Bo, Härligt! Nu ska det pluggas vidare, i morgon är det seminarium och jag ska till och med åka till skolan tidigare för att sätta mig och plugga i bibblan några timmar effektivt!

Livet är Toppen och lite London bilder kommer under kvällen eller morgondagen!
 
KRAM!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Låter helt underbart att ditt liv är toppen:D Skönt med vår och ja kommer komma och pussa på bäbisen ;) det kan du räkna med!

2009-04-07 @ 23:36:45
URL: http://jassiica.blogg.se/
Postat av: Lotta

Kul med Londonresa! Det går säkert toppen att fortsätta plugga på halvfart, vad ska du läsa för något? Jag har läst i två år snart på heltid med en lite terrorist hemma och det var betydligt enklare i början när han sov lite mer, så det går säkert jättebra med en liten bebis! kramar

2009-04-09 @ 09:29:51
URL: http://viivalencia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback