Lördag morgon

"För nu är det lördag igen!" När man en lördags morgon blir väckt strax efter klockan sex inser man snabbt vad det är som får en att överväga både en och två gånger innan man ger sig ut på galej. Förr innan Oliver så kunde man sova ut. Ånga av sog vinoset och ha en halv eller hel dag i sängen om så behövdes. Men vet ni vad dom där party nätterna, jag saknar dom inte. Inte för fem öre! Ett glas vin, ja visst, det är gott att sitta och smutta på. Och två glas är okej det också om man vill. Men just festen, långa nätter, sent i säng. Nej det jag har nu är så himla mycket bättre. En lördags morgon med mys och lek är värt varenda "tråkighetsstämpel" man kan få!

Sen en tanke. Varför är det när man inte dricker eller festar varje helg som man blir tråkig? Varför kan det inte vara okej eller as coolt att vara hemma, kanske med några vänner, äta gott och spela spel, se på film eller bara tjitt tjatta? För lite konstigt är det att det är med alkolhol i kroppen som man räknas till den roliga kategorin i samhället. Vem är man egentligen då?

Här och nu, Halv åtta på morran en timme efter uppgång, är jag skit trött, men det är det värt. Det är mysigt och snart ska vi äta lite frukost innan det bär av till jobb! Kom och hälsa på vettja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback