Vår väder!

Riktigt härligt vårväder va det när vi kom ut, Helt fantastiskt underbart. Sådant väder kan få humöret att vända åt rätt håll väldigt snabbt. Det blev till och med en tur med bebis till Emaus för att prata med kaninerna och prova deras gungor. En mysig liten stund mor och son emellan innan det begav sig mot jobbet för en fika innan jobbet!

Nu ikväll va det full fart här hemma, Oliver somnade mitt i leken nere på Cafét och va inte ett dugg trött när vi kom hem HALV NIO och strax innan tio när han verkligen skulle sova va han helt GALEN här hemma. Kröp runt som en tok alldeles överlycklig och busade med allt han kom över, det är svårt att komma på vad som skulle vara bättre än att höra hans härliga skratt när han är på det humöret!

I morgon är det dags för läkarbesök på BVC, kanske kan vi ha tagit oss över 8 kg denna gången, man vet aldrig! Sedan innan vi for till Egypten har hans aptit inte varit på topp och sen har magsjuka avlösts av förkylning och aptiten har liksom aldrig fått återhämta sig ordentlig så vi får se. Huvudsaken är att han är pigg, glad och mår bra och han säger då inget annat iallafall. Mammas fina kille!

Förresten är nästa resa bokad, HÄRLIGT! Samma land men annan ort blir det. Det är ett tag kvar men gu så skönt det är att ha något att se framemot!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback