Ska man skratta eller gråta?

Regnet det bara öser ner, ja så kan man nog beskriva denna dagen, trist efter en så härlig dag med solsken som vi hade igår, men också lite skönt. Man slipper bli brun och njuta av solen stressen och kan hitta på andra nytgigheter som att läsa en god bok, se en trevlig film eller åka in till stan och träffa Henrietta! Det sist nämda ska jag och Oliver göra i eftermiddag, vi ska hämta henne på jobbet klockan 17.00 och innan dess ska vi en sväng in på torp och leta efter en mobil (en sådan som man hänger över bebissängen) till Oliver så han får något att titta på och förundras över.

Vår lilla gosse har börjat le mot oss! Den 15 juli kom första lilla leendet och mer blir det! Helt underbart är det att se dom små ögonen stråla mot en samtidigt som leendet kommer på läpparna, oftast tillsammans med ett litet tjut, wiooo!

Dock är det svårt att bestämma sig, ska man skratta eller gråta, men som liten får man göra båda delarna ofta, för hur ska man annars kunna berätta för mamma och pappa att man är ledsen?

Nu ska vi äta lite mat och sen bär det av till staden och henrietta, kanske godispåsen hägrar, vi får se!



Mormor och Oliver myser på morgonen!


Morfar berättar nått väldigt viktigt!



Milton och Oliver myser, Oliver har sina allra första jeans på sig dom är jätte sköna tycker han (jag är helt säker på detta)!
 




EN Liten go och glad mys kille!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilka underbara leenden :) hårfärgen verkar han ha ärvt av sin mormor?!

2009-07-18 @ 18:23:06
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Anneli

shit... han ser så stor ut redan. så välutvecklad och tydlig i ansiktet och tror iof att håret gör en del...=) såå söt.... nu e de bara 2-4 veckor kvar för min syster... ooh längtar så...=)

2009-07-22 @ 23:05:29
URL: http://annelaij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback